12 timmar av festande - skämde ut mig & snackade med Linn ahlborg

​Hej på er!

Jag har haft en så otroligt rolig helg verkligen!

Som jag skrev var jag och Emma på wintum festival i Partille Arena där estraden, victor Leksell, Felix Sandman, norlie KKV, hov1, vigiland, Molly sanden spelade och WOW vilken kväll. Jag och Emma hade det så sjukt kul och artisterna var verkligen så sjukt bra, jag är ju typ kär i Victor Leksell alltså hahah nej men wow vad duktiga alla var!


Vi var även på efterfesten på trädgårn sen och hade det sjukt kul!!! Vi började lixom dricka vid 14:00 och drack och festade fram till typ 03:30 hahah så var ganska trött i kroppen sen när vi kom hem kan jag säga men det var det ansolut värt!


Sen hände ju det sjukaste.... jag var en aniiiing full på efterfesten och så ska vi gå ut från VIP-delen och där ut kommer Linn Ahlborg mitt framför mig och jag blev så chockad så mitt i allt så börjar jag snacka med henne, ger henne en kram och babblar ur mig massa konstigt bara hahaha. Vet ärligt inte vad jag höll på med haha men kramat Och snackat med Linn Ahlborg har jag nu gjort iallafall och det är något jag definitivt inte ångrar hahah. Hon e fan legend asså haha<33333


Nej men hade verkligen världens mysigaste kväll och natt med Emms!


Puss och Kram

Gillar

Kommentarer