Adventsmys

Hej på er!

Idag är det redan andra advent och bara 2 veckor kvar till Julafton!! Hur sjukt!! Har bara nästa vecka i skolan som är en hel veckan för veckan efter det så går jag på jullov på torsdagen. Känner VERKLIGEN att jag behöver detta lov så mycket just nu. Men tills dess är det bara att kämpa in i det sista. Är verkligen jätte nöjd över mina prestationer i skolan denna terminen så vill att det ska gå lika bra nu sista veckorna.

Men tillbaka till Advent, eftersom det är andra advent idag så hade vi lite adventsmys och fika med familjen. Vi dukade fram med supergod choklad, te, glögg, kladdkaka och pepparkaka. Och det är faktiskt så att chokladen och teet har jag fått hemskickat från Beriksson HÄR och dem har så mycket gott, allt från chips till choklad till lemonad. Kan verkligen tipsa er om att prova hem lite god choklad nu till julen och julbordet. Allt är även jättefint inpackat och ser så lyxigt ut, perfekt som presenter till kanske släkten??

Alla deras produkter är speciellt utvalda och man kan hitta information om alla produkter och deras tillverkare samt historia på deras hemsida om man är intresserat av sånt!

Tänkte att jag skriver namnet på de produkter jag gillat allra mest! Deras tryffel choklad kan vara det godaste jag smakat i hela mitt liv utan överdrift. Jag är ingen te människa och har egentligen aldrig gillat de speciellt mycket men jag gillade till och med deras christmas chai!

Tryffel: Vit chokladtryffel med I.G.P hasselnötter

Te: Ekologiskt kryddigt rooibos chai-te

Choklad: Krämig vit choklad med fyllig kardemummasmak

Jag har idag städat mitt rum och pluggat, känns så skönt att rummet e så fräscht nu. Har precis duschat och ska faktiskt gå och lägga mig nu. Är riktigt trött och tyvärr är det ju skola imon, dock har de ju snöat och det är ju alltid något;)

Kram


Gillar

Kommentarer