Aldrig har jag varit såhär stolt över mig själv.

Hej på er!


Jag hade en relativt bra gårdag efter att jag kom hem från skolan, som ni vet har jag varit väldigt stressad igen det senaste inför studenten och det sista uppgifterna jag har i skolan. Och som jag skrev igår så spydde jag i skolan igår efter att ha haft flera prov. Men jag kom sedan hem och somnade ett tag, jag pluggade och sen åkte jag pappa iväg och köpte glass på Triumfglass till hela familjen. Det var verkligen jättemysigt och framför allt gott hahaha. Resten kvällen pluggade jag men sen kände jag bara att ingen mer fakta gick in i huvudet så det var ingen idé att jag pluggade mer så jag gick och la mig istället. Jag hade dock ganska svårt och sova inatt och jag vet inte riktigt varför men jag tror att det beror på en oro till provet jag har idag. Det är nämligen sista provet jag har under gymnasiet och jag är så jäkla nervös för jag vill så gärna att det ska gå bra. Dock har jag två inlämningar innan jag är klar med allting men inlämningar tycker jag inte är så farligt eftersom att man bara kan sitta hemma och göra de, det är just prov och redovisningar jag tycker det är så extremt jobbigt. Men men alla måste göra det och även jag och jag får försöka tänka att oavsett hur detta provet går så spelar det ingen roll, bara för att jag kanske inte får A i betyg betyder inte det att solen inte går upp imorgon.

Jag var ju sjukskriven Där i tre månader i början av året på grund av flera orsaker men bland annat utbrändhet och stress och ångest, jag var verkligen dålig jag kunde inte gå i skolan och där trodde jag aldrig att jag skulle kunna ta studenten eller iallafall få en examen nu till sommaren. Eller jag visste att jag skulle få ta studenten men att jag antagligen skulle behöva komma tillbaka till hösten och göra några prov för att få min examen, för att Under tre månader missar man ju en hel del och alla sa att det blir för mycket att ta igen och att jag helt enkelt inte kommer orka eller hinna.

Men enveten som jag är bestämde jag mig för att jag skulle få en examen till sommaren precis som alla andra och att skolan som jag kämpat för så jävla många år tänkte jag också bli klar med nu. Jag vill också känna att jag är klar och att inte jag har det efter mig och att jag faktiskt på studenten kan njuta av att jag är helt och hållet klar. Alla sa till mig att det var omöjligt och att jag inte skulle kunna ta igen allting från tre månader samtidigt som jag hade nya saker i skolan och ett tag trodde jag faktiskt dem.

Men nu tar jag studenten om sju dagar och jag har nu lyckats ta igen allting som jag missade under min sjukskrivning och jag kommer få en examen precis som alla andra. Och jag är så jävla stolt över mig själv, och det säger jag aldrig men det är jag FAKTISKT!

Det är inte bara det att jag lyckats ta igen det jag missat utan jag har även lyckats ta igen det och även få betygen jag hade hoppats på, Självklart är inte alla som jag drömt om men detta är bättre än jag någonsin hade kunnat hoppat på med tanke på min sjukskrivning. Och nu när jag sitter och skriver detta så inser jag fan vad dum jag låter att jag ska vara så nervös över ett prov jag har idag när det provet inte betyder någonting. Självklart betyder det för mitt betyg men i stora hela betyder det ju ingenting!För huvudsaken är att jag kom tillbaka från min sjukskrivning, Jag började må bättre och jag får en examen precis som alla andra. Och det ska jag vara stolt över och inget annat.

Självklart har det tagit på mina krafter igen och jag känner att det är tur att skolan snart över för nu känner jag att orken börjat ta slut igen, jag är konstant trött men det gäller bara att ta mig genom dessa sista dagar för sen är det över. Och det ska bli så jävla skönt med sommar, Men framför allt ingen mer skola.

Så nu tänker jag gå till skolan och jag tänker göra det här jäkla filosofi provet och oavsett hur det går så tänkte jag vara stolt över mig själv.

Gillar

Kommentarer

elllensvensson
elllensvensson,
Bästa är du! <3
nouw.com/elllensvensson
ebbabergqvist
ebbabergqvist,
villateaberg
villateaberg,
Du är Fantastisk ❤️ och jag är sjukt imponerad av dig ❤️
nouw.com/villateaberg