Allt för att kunna njuta under studenten

I samarbete med Pourbon


Hej på er alla fina!


Som ni flesta säkert vet, eller iallafall dem som har läst min blogg iallafall några månader så tog jag studenten nu i somras, den 12 juni. En dag som jag sett fram emot så otroligt mycket och med handen på hjärtat så var det verkligen den bästa dagen i mittliv. Det var bara så mycket glädje, stolthet och lycka på en och samma gång. Så sjukt mycket känslor. Dels för att jag hade varit sjukskriven tre månader under våren och ingen trodde att det skulle vara möjligt för mig att plugga ikapp allt och sen få min examen, men enveten som jag är så pluggade jag i raketfart när jag väl kom tillbaka till skolan och på studentdagen fick jag min examen, precis som alla andra. Jag var så sjukt stolt över mig själv då och är det fortfarande.


Studenten och hela den dagen var något jag och mamma planerat väldigt väldigt länge då jag skulle ha en ganska stor mottagning hemma hos oss, och det var verkligen himla kul! Men något som kan vara extremt jobbigt och tidskrävande är ju att kunna och hinna fixa mat till alla på mottagningen. Dagen ska ju spenderas till att vara med alla och njuta, både för mig och mina föräldrar. Och dem ville ju också vara med under mottagningen, och inte bara stå och fixa mat hela dagen så vi valde därför att köpa catering något som jag idag är så sjukt tacksam och nöjd över att vi gjorde för det var så sjukt gott och vi alla fick tid till att njuta och prata med alla gäster.

Så ska du kanske ta studenten till våren eller ha någon stor fest eller liknande så tycker jag verkligen att du ska fundera på catering och även då kika in Pourbon Catering som finns för dig som vill ha en catering i Göteborg !


Puss och Kram

Gillar

Kommentarer