Andra dagen i Paris!!

Hej på er!

Andra dagen i Paris bestämde vi oss för att vi ville vara typiska turister och verkligen se oss runt om i stan och besöka de historiska ställen som man typ bara måste se om man åker till Paris. Så vi började med att ta en Uber till Eiffeltornet där vi kikade en stund, vi tänkte att vi skulle äta frukost på något mysigt ställe i närheten men vi hittade inget jättebra så vi gick ett bra tag innan vi hittade ett ställe där vi satte oss och beställde frukost, vi båda va så sjukt hungriga för klockan hade hunnit bli typ 1 när vi hittade ett bra ställe. Men gott var det!

Det är fullt av elsparkcyklar i Paris verkligen och det är ju så sjukt smidigt så vi åkte det jättemycket under vår resa och jag tycker det var så najs, man kunde ta sig så mycket enklare då och man fick samtidigt njuta av det fina vädret - tips om du ska till Paris! Så vi tog oss varsin Lime och åkte tillbaka mot Eiffeltornet där vi hade tänkt att åka upp i det och kika men eftersom att vi ville åka allra högst upp samt ha biljetter för att slippa kön så fanns det inga där och då och vi bokade istället biljetter till dagen efter. Så vi tog oss istället en Uber till Louvren där vi kikade en stund innan vi gick vidare och satte oss på en jättemysig gata och tog en drink och lite glass, så mysigt!

Vi kikade runt i området ett tag efter det och fotade ett bra tag hahah innan vi tog oss en Uber hem till hotellet igen och då hade klockan redan hunnit bli typ 17 så vi chillade lite på rummet bara innan vi gick mot restaurangen som vi bokat bord på. Det var verkligen en så himla mysig dag och jag blev bara mer och mer kär i staden för varje sekund!!!

Puss och Kram

Gillar

Kommentarer

elllensvensson
elllensvensson,