Äntligen gick jag till läkaren...

Hej på er!

Ny vecka har börjat och jag har redat tröttnat, skulle väldigt gärna vilja ha helg nu igen för jag är redan trött och det är bara Måndag... Det var en riktigt seg dag i skolan idag, trots att jag ändå bara sluta vid 13.15 som vanligt så kändes dagen som en hel vecka typ, kan ju dock ha och göra med det faktum att jag faktiskt är sjuk men ändå gick till skolan... smart, men vill verkligen inte få någon frånvaro och missa massa som jag måste ta igen, får väll se om jag lyckas ta mig igenom hela denna veckan. Jag har ju sedan jag kom hem från Rhodos (4 veckor sen) nu hostat och varit sjuk fram och tillbaka, mamma har tjatat på mig sen dag 1 att gå till läkaren men jag har verkligen inte orkat, men idag tog jag äntligen tag i det och det var tur det för frisk är jag definitivt inte. Har iallafall fått lite mediciner nu som jag ska ta ett tag och så får jag bara hoppas på att det snart blir bättre, läkaren avrådde mig ifrån att gå till skolan på ett tag men jag tror ändå jag pallrar mig dit imorgon... om jag orkar. Det som är så jobbigt är att jag är så extremt trött hela tiden vilket jag inte är van vid, jag har nu de senaste 2 veckorna somnat varje dag efter skolan och sovit 1-2 h, jätteskönt såklart men det ska ju egentligen inte behövas.

Jag tänkte iallafall nu sätta mig och slå på 4an för att kolla på dagens avsnitt av Idol och sen kanske kolla på Säsongspremiären av Paradise Hotell om jag orkar, för sen ska jag försöka att lägga mig relativt tidigt ikväll.

Kram

Gillar

Kommentarer

Tilda
,
Vad ska du rösta? 😊) Du kan väl skriva ett inlägg om detta? du behöver inte säga exakt men lite kul med funderingar? Superfin blogg