Årsresume 2017 - April-Juni

APRIL


April var en månad som mestadels bestod av plugg, plugg och plugg. Vädret blev äntligen lite varmare igen och man kunde sitta ute. I slutet av April var det valborg i vanlig ordning och den firades med kompisar inne i stan.


MAJ


I Maj kom äntligen värmen och jag spenderade många kvällar nere vid havet med kompisar. Tea konfirmerade sig även och det var en mysig dag med många släktingar och familjekompisar. Under Maj månad lade vi även i båten på Stillingsön och hade vår båtpremiär över till Musselbaren som är min favorit resturang. Jag fick även gå på Sveas första dansuppvisning vilket var hur mysigt som helst. Månaden avslutades med att vi firade Morsdag hos Mormor och Morfar.


JUNI


Äntligen min favoritmånad, JUNI. Jag hade mina sista dagar ute på Öckerö (vilket jag dock inte visste då) innan det äntligen blev sommarlov efter det både bästa och jobbigaste året någonsin. Vi firade in sommaren med att se när 98orna tog studenten och sen var det dags för mig att ha min tjejmiddag, som jag tyckte var hur mysig som helst. Bara några dagar efter fyllde jag äntligen 17 år och detta firade jag först med Tea och Malin i stan och sedan som vanligt med släktkalas på kvällen. Vid midsommar lämnade jag och familjen Sverige för en vecka på Rhodos, och det var en så himla bra resa och det var då jag hittade ett av mina favoritresemål. Så glad att jag ska få åka till Rhodos igen denna sommaren. Läs om detta HÄR


Gillar

Kommentarer