Årsresume 2017 - Juli-September

JULI


Juli spenderades mycket på Stillingsön, jag Malin och Agnes åkte dit några dagar och bodde själva, det var jättemysig, vi badade, åkte båt och åt god mat. Jag var på flera konserter under Juli som tex Håkan Hellström som var som vanligt helt magisk. Familjen tog bilen ner mot Åhus där Tea spelade Beach handbolls cup och vi åkte runt i Österlen och kollade.


Augusti


Augusti börjades med Way Out West som var magiskt. Vi hade några kräftskivor och njöt innan skolan började. Var även en runda på soliga Marstand med Liselott, mormor och Kusinerna. Sen var det dags för mig att börja på en ny skola och ny klass.. jag var så sjukt nervös och hade världens ångest men efter redan första dagen kändes det riktigt bra. Månaden slutade med att vi sa hejdå till Tilde som lämnade för ett år i Spanien.


September

I September åkte vi till Norge och firade Heddas konfirmation, var även på brunch hos Natalie och mamma och jag åkte till Falkenberg och spaade i två dagar. Det hände inte så mycket mer än det då jag hade fullt upp med skolan.


Gillar

Kommentarer