Bästa maten jag vet

Hej på er!

Som jag skrev för några dagar sen har jag det ganska jobbigt just nu, mycket ångest och trötthet. Dessutom har jag nu fått luftvägskatarr så det gör ju inte direkt saken bättre haha men men. Därför har jag verkligen bara vilat mig de senaste dagarna, och åkt upp och ner mellan Orust och Gbg för dels psykologtid osv. Nu är jag iallafall på Orust med mamma och pappa och det är faktiskt ganska skönt att det nu ösregnar, att bara ligga inne hela dagen, äta glass och kolla film. Det känns som att det passar in på mitt mående ganska bra just nu om jag ska vara ärlig. Jag önskar verkligen att jag hade orken till att uppdatera er mer men just nu har jag tyvärr inte det, jag gör mitt bästa iallafall.

Igår hade vi verkligen en jättemysig kväll, vi tog båten till Musselbaren som är min absoluta favoritresturang. Jag tog ett glas bubbel och deras sjukt goda musselsoppa. Jag vet att jag har skrivit det innan men ni MÅSTE prova den restaurangen om ni är i närheten av Ljungskile eller Smögen! Det var mysigt att spendera lite tid med mamma och pappa dessutom <3 Och att kunna ta båten tycker jag är så sjukt mysigt!

Nu tänkte jag ta mig en dusch och ta mig på mig mjukis igen innan jag fortsätter kolla på min nya favorit serie, Californication! TIPS!

Puss och Kram

Gillar

Kommentarer

villateaberg
villateaberg,
Gull unge 😘
nouw.com/villateaberg