Bettskenor & nytt smink

Hej på er!

Idag hade en stor del av min klass NP i ett ämne som jag inte har och därför var jag inte i skolan idag... där trodde jag att jag skulle få sovmorgon men nej, jag skulle vara hos tandläkaren 6:45 imorse för att göra avtryck från mina tänder så jag kan få bettskenor. I och med att jag varit så stressad det senaste och mått dåligt så har jag spänt mina käkar så mycket när jag sover och på dagarna att jag fått frakturer på käkarna... och det är därför jag konstant har ont i käkar, huvud, nacke och axlar så det ska verkligen bli så skönt att få hjälp med detta nu. Är väll dock inte speciellt taggad på att ha bettskenor, dock ska jag bara ha dem när jag sover och på dagarna när jag inte gör något speciellt men ändå. Ska inte klaga, jag är glad att jag får hjälp.

Efter tandläkaren däckade jag direkt när jag kom hem igen haha och sov någon timme innan jag satte mig och jobbade och pluggade i någon timma innan jag tog bilen och hämtade Emma. Vi åkte till Frölunda Torg där jag köpte en del nytt smink, (ögonbrynspennan och svampen har jag använt innan) som ska bli jättekul att testa, tänker att jag kan uppdatera här på bloggen framöver vad jag tycker om produkterna?

Jag är så galet trött idag så tänkte typ helt ärligt äta och sova snart, trots att klockan inte ens är 8 haha. Men känner verkligen att jag behöver det för kommer somna sittandes här vid datorn snart haha.

Puss och Kram

Gillar

Kommentarer