DAGEN

Hej på er.
Dagen har mest spenderats i bilen till stor del. Vi gick upp runt kvart i sju och packa in den sista packningen i bilen sen så sa vi hejdå till Felicia med familj och åkte från Kroatien. Känns lite sorgligt att lämna dem nu när vi varit med dem i över en vecka och det har verkligen varit super mysigt!
Super kul!

I bilen satt vi i ungefär 8 timmar, stannade några gånger för att äta och sträcka på oss o.s.v.. Idag körde vi ut ur Kroatien igenom Slovenien och över till Österrike, och under nästan hela resan så åker vi vid alperna. Super coolt!
Bergen är verkligen så höga och har fotat endel på vägen så det kommer upp när jag kommer hem.
Sen när vi kom fram till hotellet i Österrike så blev jag faktiskt lite förvånad för trodde det bara skulle vara ett litet rum men pappa hade tydligen beställt ett Deluxrum (vad det nu e) som var jätte stort.
Så det är super mysigt här, när vi kom fram så satte vi oss bara och myste lite, och vilade efter bilresan. Sen gick vi ut till poolen som finns här och badade lite och passade på att sola, sen blev det vidare till en restaurang nere vid havet där tog vi en pizza och gick lite nere vid hamnen och kollade.
Kom hem för en stund sen och har myst med familjen och hjälpt mamma med lite saker.
Måste sova nu för ska upp tidigt imorgon och fortsätta bilresan.

Bara för att få igång bloggen lite tänkte jag ha en frågestund
Så fråga en massa frågor om saker ni undrar.
Puss

Gillar

Kommentarer