Dags att starta ett korpenlag eller kanske ett företag?

I samarbete med Wallex


Hej på er!

Är det så att ni kanske driver ett företag eller något annat liknande som behöver ett sortiment av reklamartiklar så vet jag exakt det perfekta företaget för er! Jag nämligen start på företaget Wallex som jobbar med att producera olika sorters reklamprodukter . Några exempel på produkter som detta företaget har är Pennor, kepsar, mobiltillbehör, ja listan är lång. Detta är ett företag som är väldigt etablerat i Sverige och har jobbat med detta i många många år och har därför ett väldigt brett nätverk med olika företag, föreningar och organisationer. Det som är så smart och bra med detta företaget gällande just reklam artiklar är att dom gör den produkt du önskar till ditt företag, organisation eller förening och så trycker dom då logo eller kanske budskap på denna produkten. T.ex. om det är ett fotbollslag som spelade korpen och vill ha sina matchprodukter med sitt eget logo eller så går detta då att fixa.

Detta företaget har allt verkligen alla möjliga olika produkter så du kan tänka det behöva I till exempel en idrottsklubb, de har tröjor och vattenflaskor och väskor och allt som du kan tänka dig behöva för att få ihop ett lag till en match.

Eller är du kanske ett företag som behöver produkter till ditt kontor med deras företagslogo så har detta företagit även det, de har nämligen pennor, skriv och anteckningsböcker, paraplyer, elektronik, plånböcker och USB minnen. Och tänk dig då att du kan ha ditt egna logo på dina produkter, hur mycket mer professionellt ser inte det ut?

Och detta företaget erbjuder er även jättebra priser för dessa produkter så om du är på jakt efter egendesignade produkter med ditt budskap eller logo på så tycker jag att ni borde kika in detta företaget som hittar HÄR


Puss och kram

Gillar

Kommentarer