Danmark + Nordic Invasion!

Hej på er!

Några bilder ifrån i Fredags då mamma och moster överraskade mig Tea och vår kusin med en dag över till Fredrikshamn med Stena Line, vi hade det riktigt mysigt och vi var där hela dagen! Bara båtturen i sig tycker jag är rolig också! Så tack mamma som fixade detta! <3

Idag har jag bara haft en helt vanlig dag i skolan och efter det har jag egentligen inte gjort mycket alls, har inte speciellt mycket i skolan nu vilket är riktigt skönt. Lagade tacos till familjen som vi precis har ätit så jag är riktigt mätt. Tea köpte äntligen sin efterlängtade moppe igår så nu tänkte vi gå ut och köra med den en liten stund... eller aa jag får köra eftersom hon inte fått moppekortet än.

Just nu när det är såå kallt som det är just nu vill man ju bara åka ut och resa! Imorgon ska faktiskt jag och några tjejer träffas och planera vår eventuella resa inför sommaren 2018, ska bli riktigt kul! Men på tal om det så får ni inte glömma att boka en resa inför nästa sommar till Magaluf, Ayia Napa eller Rhodos via Nordic Invasion! Koden är 501EBBA och den ger ytterligare 200 kr rabatt på deras kampanj som dem har nu (som är 600 kr rabatt på alla deras resor) så sammanlagt blir det 800 kr rabatt!

Ni hittar dem HÄR !

Och om ni vill läsa mitt andra inlägg om detta och läsa lite mer så hittar ni det HÄR! !

Kram

Gillar

Kommentarer

Amelialund
Amelialund,
Hoppas du haft en bra dag <3
nouw.com/amelialund
villateaberg
villateaberg,