Days Until

Har så otroligt mycket roligt att se fram emot just nu, inte bara att det ska bli sommar men har massa roliga planer som snart kommer komma!

Emmas 18årsfest: 2 Juni

Days Until: 5

Emma, min allra bästa vän fyller äntligen 18 år på Söndag och ska därför ha sin 18årsfest på Lördag! Är så så himla taggad och ser fram emot det så mycket!

Sommarlov: 8 Juni

Days Until: 11

Sen redan nästa vecka får jag äntligen sommarlov!! Och då har jag gått ut mitt andra år på gymnasiet, och har snart bara ett år kvar! Känner verkligen att jag behöver sommarlov nu!

Fylla 18: 15 Juni

Days Until: 18

Redan exakt en vecka efter skolavslutningen så fyller jag ÄNTLIGEN 18!!!! Är så galet taggad! Man har ju lixom räknat ner för denna dagen sen jag typ fyllde 15 hahah, och kan inte fatta att om bara någon vecka är den här! Dagen kommer först firas med Champagne Brunch med släkten på förmiddagen och sen på kvällen ska jag ha min 18årsfest! Så det är en välplanerad födelsedag haha, men kul ska de bli!

Körkort:

Sen efter att jag fyllt 18 så är det ju dags för mig att börja försöka ta mitt körkort… Jag har bokat både teori och uppkörningen och får bara hålla tummarna på att jag någon gång i sommar får mitt körkort!

Midsommar: 22 Juni

Days Until: 25

Sen är det ju en av mina absoluta favoritdagar på året, midsommar!! Och som planerna ser ut just nu blir det midsommarfest med kompisarna uppe på Orust! Så himla mysigt och kul ska de bli, får bara hålla tummarna på att det inte ösregnar.

Ed Sheeran: 11 Juli

Days Until: 44

Sen flera år tillbaka har jag alltid tjatat om att få se Ed live, han är en av min absolut favoritartister och att jag nu ska få se honom live känns helt overkligt! E såååååå taggad!

USA:

Kort efter Eds konsert så kommer jag att ta flyget till Kalifornien när jag kommer spendera 3 veckor av min sommar, vi ska åka runt och besöka flera ställen som LA, Hollywood, Las Vegas osv. Har bara varit i Florida när jag har varit i USA tidigare så det ska bli spännande att få se en annan sida av USA också!

Rhodos: 5 Augusti

Days Until: 69

Och ca en vecka efter att jag kommit hem från USA så drar jag och kompisarna till Rhodos!! Äntligen! Vi åker ju då med Nordic Invasion då jag är deras ambassadör för sommaren 2018 och jag ser verkligen fram emot det så sjukt mycket! Jag är helt övertygad på at detta kommer vara en av de absolut bästa veckorna i mitt liv. Om ni vill läsa mer om min resa eller kanske få en rabattkod på 200 kr för att boka en resa med Nordic Invasion (501EBBA) kan ni läsa HÄR !

Gillar

Kommentarer