De absolut bästa hårvårdsprodukterna jag provat + hur jag får min volym

Innehåller affiliate-länkar

I samarbete med Shopping4net.se

Hej på er!


Jag har alltid varit väldigt noggrann med mitt hår och tycker det är viktigt att känna mig fin i håret lixom, tycker det gör sån otrolig skillnad och känner mig så mycket fräschare då.

Jag har ju väldigt lockigt hår naturligt men jag tycker det är ganska jobbigt att ha konstant så för de mesta blåser jag mitt hår platt med rullborste och fön för att få salongsfixat hår, men tycker det är så sjukt jobbigt Att göra efter varje dusch och vet att många tycker det är väldigt svårt.

Men så läste jag så mycket positivt om en varmluftsborste från remington som jag var tvungen att prova och jag säger bara WOW, den är så otroligt smidig, enkel och ger ett sjukt fint resultat! Jag är mer än nöjd och kan nu slippa rullborste och fön som tar evigheter.


Shopping4net firar nu även 20 årsjubelium där ni kan använda min kod EBBA15 som ger 15% i rabatt på allt, även på de redan låga jubileumspriserna. (gäller hela oktober)

Hur bra???

Så jag tycker ni absolut ska kika in och klicka hem denna produkt nu för den e magisk!


+ jag klickade även hem ett nytt silverschampo samt värmeskyddspray och jag är helt KÄR. Det är det absolut BÄSTA silverschampot jag provat, för de ger inte lixomblåa och lila slingor i håret när man e blond utan de ger bara den perfekta blonda färgen.


Ni hittar de schampo/balsam/struktur jag använder HÄR


Ni hittar silverschampot HÄR


Ni hittar värmesprayen HÄR


Ni hittar varmluftsborste HÄR


Puss och Kram

Gillar

Kommentarer