Drömbadrum

I samarbete med kakelgallerian.se


Hej på er! Hur är läget? Med mig är det faktiskt väldigt bra idag, jag är pigg och känner att jag är på bra humör och redo för denna dagen. Det har varit några jobbiga veckor som ni vet men jag känner verkligen att jag är påväg tillbaka nu och det är så galet skönt. Just nu är jag inne i en period I livet där jag är helt besatt av inredning, som vanligt hahah. Jag skriver ju en del om inredning och kring mina tankar och drömmar inför att få flytta hemifrån och sen få skapa mitt eget hem. Det är faktiskt något jag ganska ofta tänker på, eller ah väldigt ofta haha.

Den senaste tiden har jag kikat runt mest på inspo kring badrum och försökt tänka mig hur jag vill ha just mitt drömbadrum, och det jag insett är ju att kakel är ju verkligen A och O i ett najs badrum. Kaklet gör ju verkligen allt för att göra en stor skillnad i ett badrum, och jag tycker det är sjukt snyggt med väldigt ljusa badrum, med tex gulddetaljer, men samtidigt ger det ju en mer mysig känsla med ett mörkare badrum. Så om jag får drömma så kommer jag vilja ha båda delarna i mitt framtida boende.


Jag tänkte därför att jag ska visa lite av de inspo bilder jag kikar på just nu gällande badrum och vilken stil som jag är mest inne på just nu. Sen tänkte jag även tipsa er om denna hemsidan som har sjukt mycket fint kakel för alla typer av rum, badrum, kök osv. Och ska ni göra om så tycker jag verkligen ni ska kika in denna hemsidan som ni hittar HÄR


Puss och kram

Gillar