drömsoffan

I samarbete med nordiskarum


Hej på er!Igår efter jobbet var jag verkligen helt slut och låg bara i soffan hela kvällen och kikade på film, så mysigt. Somnade som en stock och vaknade vid 10 imorse, så sjua skönt att få sova ut på riktigt! Och nu är det JULLOV!! Så sjukt skönt och jag ska verkligen ta denna tiden till att ta tag i allt, vila upp mig och BLOGGA!


Ni som följt mig ett tag vet säkert min stora kärlek till inredning, och hur många timmar per dag jag lägger på att kolla på tex pintrest till inspo till en kommande lägenhet haha. Jag lär ju inte flytta hemifrån på något år men har ändå en helt och hållet klar bild av hur jag vill ha det och jag kollar dagligen på möbler som jag skulle vilja ha. Min senaste obsession har blivit att kika på olika soffor och jag har verkligen fastnat för hemsidan Nordiskarum som har så sjukt mycket fint inom inredning och framförallt soffor!


Just nu är jag helt besatt av färgade soffor, haha oväntat dock. Jag gillar ju väldigt enkla färger i hemmet som vitt och beige tex och jag har alltid älskat det ljust. Men det senaste har jag blivit helt besatt av färgade sammetssoffor att matcha in i ett väldigt enkelt och ljust hem. Har sett så många som skaffat det de senaste och jag är lika kär. Funderar faktiskt att byta ut soffan jag har nu på mitt rum till en liknande i kanske sammetsgrå eller sammetsblå? Det är ju så sjukt snyggt och jag tycker det ser så lyxigt ut samtidigt som det ser mysigt ut. Speciellt de som är så där riktigt stora!


Så jag tänkte att jag ska visa lite bilder på soffor i denna stilen som jag är helt besatt av just nu och så tycker jag att ni ska göra som mig och kika in på Nordiska rum som ni hittar HÄR för dem har helt perfekt inredning för alla olika stilar!Puss och Kram

3 soffor från NORDISKAHEM

INSPO

Gillar

Kommentarer