En liten uppdatering om livet

Hej på er!

Känns som att det var längesen jag bara satte mig ner och skrev och berätta om mina senaste dagar. Det har varit ännu en period det senaste när jag mått lite sämre, eller egentligen har jag nog mest varit stressad och trött för har egentligen mått bättre än de vad jag gjort senaste månaden - alltid något. Jag tror bara att det beror på att jag vet att jag ska börja jobba nu och såklart är det både stressigt och nervöst att börja på ett nytt jobb. Jag ser verkligen fram emot det och tror det kommer vara jätteroligt, men jag vill bara hoppa fram en månad från och med nu till att jag har kommit in i rutinerna och trivs. För er som inte vet vad jag ska jobba med så ska jag jobba på tre skolor här i närheten där jag kommer vara vikarie, jag kommer alltså hoppa in när en lärare blir sjuk eller är borta osv. Men sen har jag även fått att jag ska jobba varje fredag fram till jullovet på en speciell skola med just en klass. Så det ska bli så roligt för då kommer jag ju verkligen lära känna eleverna på riktigt. Sen kommer jag även på en av skolorna vara lite elevstöd samt jobba med en grupp med personer med funktionsvariationer och det ser jag fram emot så mycket. Jag tror verkligen detta jobbet kommer passa mig bra och jag vill verkligen bara komma igång nu!!

Oavsett så kommer jag inte låga mindre tid på bloggen för det utan jag ska försöka prioritera så att jag iallafall har minst 2 "jobbdagar" till bloggen i veckan, för bloggen är ju trots allt också mitt jobb och något jag verkligen älskar att göra. Det gäller helt enkelt bara att planera min tid.

Iallafall, den senaste veckan har egentligen bara bestått av att jag varit på intervjuer på de olika skolorna, chillat hemma, sovit, svarat på mail, bloggat och så i helgen var vi alla tjejer hos Natta som hade 19års krök - vilket var så roligt och mysigt! Annars har jag inte gjort så mycket mer än så. Planerna för helgen är att imorgon träffa Malin och göra inte vet jag haha, sen på Lördagen träffa Emma och sova över med henne och sen antagligen stan med Malin på Söndag. Sen börjar jag nu då jobba på Tisdag hihi! Ser faktiskt fram emot det men kommer säkert vara jättenervös då haha.

Nu tänkte jag gå ner och ta mig ett bad som jag gör varje kväll innan jag ska gå upp och lägga mig i min nybadade säng<33 det är kärlek det haha <3

Puss och kram

Gillar