En Torsdagskväll


Hej på er!

Äntligen är denna dagen snart över,känner bara att detta INTE har varit min dag helt enkelt. Gjorde spanska provet idag och det gick väll sådär, men aja det är gjort iallafall och det är jag glad över för nu har jag inget prov på över 1,5 vecka!! Dagen kändes jättelång trots att jag gick till 13.20 (dock min senaste dag haha) men efter skolan åkte jag till ett läkarbesök men var tyvärr 1,5 h tidig haha så fick sitta där ett tag och vänta. När jag kom hem var jag helt slut så därför vilade jag bara en stund innan jag lagade middag till mig och Tea, halloumiburgare med guacamole fick det bli idag, mums.

Nu på kvällen har jag haft en hel fixarkväll, har gjort brun utan sol, duschat, blåst håret och lockat håret. SÅÅÅ skönt, förs��ker ta brun utan sol en gång i veckan men du hade det blivit ett uppehåll på en vecka, så det är riktigt skönt att känna sig lite fräsch nu.

Imorgon är det skola som vanligt och sen har jag en bokad massage jag ska på vid 15, ska bli så himla skönt! Och sedan går jag på höstlov!!! WIHOOOOO!! Men nu är jag så trött så jag snart stupar haha, så jag ska bädda ner mig under täcket och sedan sova.

Godnatt"!!

Gillar

Kommentarer