Festresa/studentresa med Nordic Invasion + Rabattkod

Detta inlägget är i samarbete med nordicinvasion.se

För 200 kr rabatt/person = 501EBBA

Hej på er!

Jag tänkte nu tipsa er om ett så bra tips om ni vill åka på en resa med kompisarna nästa sommar. Det är så att det finns en hemsida som anordnar studentresor och ungdomsresor till tre olika resmål. Det som är så skönt med denna hemsida är att man får allt fixat, man behöver inte själv sitta och klistra ihop en resa. Det är ju speciellt kul eftersom man vet garanterat att massa andra ungdomar i ens egen ålder kommer åka på samma resa och bo på samma hotell. Då spelar det ingen roll hur många man åker egentligen för man kommer ju garanterat lära känna massa nya människor!

Ni hittar deras hemsida HÄR

Jag var ju själv på Rhodos med Nordic Invasion i somras och jag hade det så GALET kul! Jag kommer uppdatera mer och skriva och berätta om våran vecka på Rhodos snart, men jag kan verkligen tipsa om det!

Jag fick höras om Nordic invasion genom att några kompisar satt och letade efter boende inför resan och så ploppade detta upp, då visade dem mig det och vi alla blev sålda direkt. Sedan tyckte jag att det lät så roligt med alla aktiviteter som Nordic invasion anordnar, och att man själv kan bestämma vad man vill vara med på och inte tycker jag låter så bra!

Jag kommer vara borta över midsommar och ja ni kan ju bara tänka er hur kul det kommer vara där nere då med alla!

Det kanske känns tidigt att boka redan nu men om man vill åka med på en sådan här rolig resa med härliga människor så är det dags att boka nu för annars försvinner platserna tyvärr!

Som sagt så anordnar de resor till tre olika resmål, Ayia Napa, Magaluf och Rhodos! Och här kan ni läsa lite snabbt om varje resmål från Nordic Invasions hemsida!

AYIA NAPA:

En solsäker pärla vid Medelhavet som framförallt är känt för sitt nattliv och fina stränder. Denna kombination gör Ayia Napa till ett utmärkt val av er partyresa eller studentresa. Redan i maj månad är Ayia Napa solsäkert och har en medeltemperatur på otroliga 26 grader. Cypern kan stoltsera med Europas renaste badvatten och badstranden Nissi Beach som har blivit framröstad till Europas bästa strand. resor från: 4 295:-

MAGALUF:

Följ med på en ungdomsresa till Magaluf med dina vänner. Magaluf är ett sol- & festparadis med allt från orörda sandstränder till gigantiska klubbar. Vi har arrangerat partyresor och studentresor till Magaluf under flera fantastiska säsonger och idag är vi Sveriges största arrangör av ungdomsresor till Magaluf. pris från: 3 945:-

RHODOS:

Följ med på en oförglömlig ungdomsresa eller studentresa till Greklands populäraste party-ö, Rhodos. Denna magnifika ö är vårt senaste tillskott av resmål där vi tillsammans med våra samarbetspartners kommer bjuda på en resa ni sent ska glömma. Rhodos erbjuder vacker natur och ett stort utbud av barer och nattklubbar. Pris från: 3 895:-

Som sagt så fixar de allt man behöver tänka på och anordnar även massa roliga saker, de som ingår i en resa är…

 • Direktflyg tur och retur
 • Handbagage och incheckat bagage
 • 7 nätters boende på hotell
 • Välkomstfest (värde 100 kr)
 • Transfer resmål (värde 300kr)
 • Guider tillgängliga 24/7

Och här är några exempel på roliga aktiviteter som de anordnar, jag kommer även länka några olika klipp nedan så att ni kan se videos från detta!

 • Pubrunda
 • Skumparty
 • Vattenland
 • Partybåt
 • Temakvällar
 • Besök av dolda stränder
 • Vattenaktiviteter
 • Strandaktiviteter

Hur kul låter inte detta?

Så om ni vill ha eran sommar 2018 säkrad med massa sol, fest och skoj så tycker jag att ni ska gå in och boka eran resa! Och såklart har jag en rabattkod till er som ni kan använda för att boka eran resa för ett billigare pris!

Koden är 501EBBA och den ger 200 kr rabatt per person på din resa!

Har ni frågor angående resor eller om Nordic invasion så ställ jättegärna dem så ska jag försöka svara!

Ni hittar deras hemsida HÄR

Så glöm inte att använda koden 501EBBA för 200 kr rabatt!


Kram

Gillar

Kommentarer