Flytta hemifrån??


Nu har jag inte bloggat på ett bra tag. Men mycket har hänt sen sist. Jag har äntligen börjat gymnasiet, och har gått i lite mer än 1 vecka. Klassen är super bra och skolan känns hur bra som helst. Alltså riktigt nöjd.
Har pendlat nu fram och tillbaka i en veckas tid och jag har tröttnat haha, så vi var på en stugvisning ute på öarna häromdagen och på söndag flyttar jag dit. På söndag flyttar jag alltså hemifrån!!! Jag är super nervös såklart men också jätte taggad, Det ska bli skönt att också kunna vara där ute med alla andra och att slippa pendla. Såklart kommer jag åka hem till Gbg på helgerna igen, menmen.
Så helgen kommer bestå av runda till Ikea och att packa...

Just nu sitter jag på bussen påväg till skolan, har bara en riktig lektion idag men sen har jag även en 2 h lång idrottslektion där vi ska paddla kajak och göra livräddning i vattnet.. Vill verkligen inte eftersom det är typ höst ute och därför väldigt kallt i vattnet.

Igår fick jag äntligen min efterlängtade dator, åkte med papp och köpte en Mac Book PRO och jag kan inte vara något annat än nöjd. Och nu kan jag äntligen redigera alla videos från Spanien! Wiho!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229