För dig som vill ha ditt egna kontor

​I samarbete med Hagalunds kontorshotell


Hej på er!

Som jag nämnde och skrev om ganska nyligen på bloggen så drömmer jag och längtar verkligen tills jag kan få mitt egna lilla drömmina kontor. Visst, som jag nämnde sist har jag ju ett nu med men det är lixom i källaren hemmaoch let me tell u, det är inte speciellt inspirerande hahaha. Men jag klagar inte, jag är jätteglad att jag slipper ligga i sängen hela dagarna och jobba för då hade jag nog aldrig fått något gjort utan jag hade säkert bara kollat på serier och sovit haha. Men jag kan ändå inte låta bli om att drömma mig bort till den dagen jag får mitt egna kontor, precis så som jag vill ha det.


Men nu så har jag stött på en så jäkla smidig och smart tjänst som jag bara måste tipsa er om, det är nämligen så att man kan hyra in sig på så kallade kontorshotell runt om i Sverige och säkert världen, hur smidigt?? Som till exempel detta kontorshotell i Stockholm så får du en härlig och inspirerade miljö att jobba i medan du även får bygga ut ditt nätverk. Att omgiva sig bland andra företag och individer som är drivna gör ju bara en själv mer peppad och driven till att växa och lyckas. Så är det iallafall för mig!

Och att jobba i en arbetsmiljö med fräscha och fina lokaler tycker jag är väldigt viktigt för inspirationen också, man ska ju trivas i en miljö för att få ork och pepp till att gå tillbaka till det varje dag och fortsätta för att kunna utvecklas.

Så jag tänkte verkligen tipsa er om denna tjänst, om du kanske bor i Stockholm eller i närheten eller så kanske du vill flytta dit eller något liknande. Så kan man nu hyra in sig på dessa sjukt smarta kontorshotell som ni hittar HÄR .


Puss och kram

Gillar

Kommentarer