Första dagarna på Zakynthos

​Hej på er!

Första dagarna i Grekland spenderades framförallt med sol och bad, halva dagen poolen och halva dagen stranden för att sedan duscha och sitta och föra på balkongen. Typ en av de mysigaste delarna av dagen tycker jag ! Sen blev det middag på resturang innan vi gick till någon bar innan det blev utgång. Och såhär såg de flesta dagarna ut för oss, helt perfekt. Och vi var ändå duktiga som trots utgång gick upp 9 dagen därpå varje dag för att få en heldag i solen. Betydligt mycket bättre än vad jag och Emma lyckades med på Rhodos där vi gick upp typ 15 varje dag haha. Som jag redan sagt var detta nog absolut bästa veckan i mitt liv. Vi var ett sånt himla bra gäng, där alla funkade med alla och vi hade bara så himla kul. Sen bodde vi väldigt bra och hade ett bra hotell. Och att det hela veckan va 35+ skadade inte lixom;) Allt klaffade helt enkelt. 

Så det var såhär många av våra dagar såg ut, en perfect blanding av allt. Vissa dagar åkte vi iväg till en annan strand eller på utflykt, men mer om det i kommande inlägg.

Just nu ligger jag hemma med luftvägskatarr och mår SKIT så tills jag mår bättre och kan hitta på saker igen blir det bilder och inlägg från resan!

Puss och Kram

Gillar

Kommentarer

seagullcrying
seagullcrying,
ser otroligt härligt ut, är riktigt avundsjuk på er. Zakke är ett av mina absoluta favoritstälen på jorden
nouw.com/seagullcrying
tildaolofssons
tildaolofssons,
Vad härligt de ser ut!! 😊
nouw.com/tildaolofssons
IP: 82.99.3.229