Första dagen i nya klassen + Q&A!!


Hej på er!

Första dagen på nya skolan är nu avklarad. Var så galet nervös både igår och imorse, trots att jag sjungit solo och börjat själv innan så slog denna gången allt. Men det gick jättebra! Mötte upp några jag kände sedan innan på spårvagnen och så gick vi till skolan tillsammans! Vi samlades med klassen och hade upprop, vi fick schemat (vilket var det bästa jag sett!!) och sedan skulle man presentera sig haha. Trots den korta tid för redan efter 50 min var vi klara så fick jag ändå ett bra intryck av klassen! Gick alltså 9.00-9.50 idag haha men imorgon börjar vi direkt efter schema vilket känns lite läskigt haha eftersom jag har ingen aning om vart något ligger, men det löser sig säkert.

Men en bra första dag har det varit iallafall!

Efter skolan så har jag varit hemma med mamma och jag har lämnat paket samt hämtat upp ett par nya skor jag beställt men dem var en aning små så jag beställde precis en större storlek, hoppassat jag får hem dem denna veckan iallafall.

Det hade varit jättekul om ni ställde lite frågor så att jag kan svara på dem i en Q&A i slutet av veckan! Nu ska jag iallafall mysa ner mig i soffan framför Idol som börjar idag! För de som känner mig så vet dem att detta är det bästa med hösten enligt mig haha. Idol auditions <333333

Hoppas ni har haft en bra Måndag! Kram

Bruna ben:////

Gillar

Kommentarer

johnssons
johnssons,
Härlig blogg!!
nouw.com/johnssons