Fortfarande lika blek...

Hej på er!

Denna dagen blev ju inte riktigt som jag tänkt mig... här sitter jag fortfarande lika blek som jag var i morse, hon som skulle ge mig och Emma en spraytan fick nämligen förhinder så det får bli nästa helg istället, så det var ju självklart synd men men så kan de bli. Tänkte typ slänga på mig lite brun utan sol nu innan jag lägger mig så jag förhoppningvis vaknar med en liten bränna iallafall.

Annars har jag ägnat hela denna dagen till att städa och packa, packningen är nu klar och rummet är städat och fint tills när vi kommer hem, så himla skönt! Jag har även åkt och lämnat tillbaka massa paket som idag som jag var tvungen att returnera innan vi åker. Sen tog jag bilen och hämtade Emma, vi köpte glass och pepsi och åkte hem till henne i vanlig ordning för att sätta på en skräckfilm. Jag har alltid HATAT skräckfilm, jag har vägrat se på det och jag har verkligen inte sett någon njutning i att kolla på det, Emma däremot har alltid älskat skräckfilmer och kollar även på det när hon är ensam???? Nu dock har jag och Emma nördat ner oss och kollat typ en skräckfilm varje dag i några veckor. Och jag är BESATT, älskar det. Mycket roligare än en vanlig drama film! Däremot skulle jag aldrig sätta mig och kolla på det ensam men med Emma funkar det. Kan ju ta och tipsa om lite bra skräckfilmer här för er som också vill ge er in den gengren;)

Nu har jag iallafall precis kommit hem från Emma, fixat sista med packningen och ska snart lägga mig och sova, ska upp tidigt imorgon, för då bär det av;)

Kram

Gillar

Kommentarer