Fredag och 18årsfest

Hej på er!

Igår hade jag en så himla bra Fredag! I skolan var det en rätt lugn dag, 2 h med film, sen var det en inlämning som skulle in och jag skicka in den och tog sedan helg. Jag, Tove och Emma gick och åt sushi när vi hade slutat, jag har verkligen blivit helt besatt av sushi! Det är det bästa jag vet! Och det är så mysigt att sitta med dem och bara prata, vilket vi gjorde ett bra tag innan vi gick och kollade i affärer ett tag. Jag och Tove skulle på 18årsfest hemma hos Gabriella och gick därför och fixade present, jag köpte även en liten present till Tea som kommer hem idag efter en vecka i Sälen. Jag älskar verkligen att köpa presenter till andra, så mycket roligare än att köpa till sig själv. Iallfall, jag åkte sedan hem och gjorde iordning mig inför kvällen, älskar verkligen att sitta och göra iordning mig med musik i högtalarna, det är så mysigt!

Sen mötte jag upp Tove på vagnen och vi åkte till Gabriella där vi hade en hur bra kväll som helst! Det var så sjukt kul, så tack Gabbi!!<33 Idag vaknade jag runt 10 och har egentligen inte gjort något sedan dess förutom nu när jag gick upp och gjorde en smoothie.

Idag ska jag träffa Malin en stund innan hon åker iväg imon för en MÅNAD i Milano, så måste säga hejdå till henne:((( sen runt 4/5 kommer kusinerna som vi ska passa ikväll vilket ska bli supermysigt!

Hoppas ni hade en bra Fredag och njuter av helgen!

Kram

Utsikten från skolan<33 älskar att gå mitt i stan!

Gillar

Kommentarer

inourthoughts
inourthoughts,

fin utsikt faktiskt.

nouw.com/inourthoughts