Helg av bara plugg...

​Hej på er!

Efter denna helgen skulle jag väll inte direkt säga att jag är speciellt utvilad... men däremot har jag varit SJUKT produktiv och fått extremt mycket gjort vilket känns väldigt skönt. Igår gick jag upp runt 7.30 och direkt började plugga, pluggade sedan fram till 14 då jag åkte hem till Alma där vi och Tove åt en supergod lunch som Alma hade lagat. Asså det var verkligen så fräscht och gott, tänker definitivt göra det hemma någon gång. Och efter det så satte vi oss i någon timma och fortsatte skriva på vårt Gymnasiearbete. Jag kom väll hem runt 19 och då var jag så trött att jag knappt visste vad jag hette haha så det blev middag med mamma och pappa och sen såg vi den nya filmen Bohemian rhapsody, och OJJJ.... vad bra den var! Riktigt positivt överraskad måste jag säga, trots att jag inte kan mycket mer om Queen än deras låtar så tyckte även jag att den var helt galet bra. Så tips på den!

Även imorse jag upp runt 7.30 och fortsatte skriva på de där jäkla Gymnasiearbetet... men nu jäklar för nu är det KLART och det känns som en sån lättnad! Har även hunnit med massa annat plugg idag eftersom jag pluggat exakt hela dagen även idag. Inte riktigt såhär jag brukar spendera mina helger men nu var det välbehövligt och dessutom kommer jag snart ha all tid i världen att fokusera på ALLT annat än plugg haha. 

Nu tänker jag att jag ska fylla upp ett bad, göra lite ansiktsmask och kolla One Tree Hill, perfekt avslut på denna helgen. Och dessutom fick jag precis veta att jag bara har skola fram till 11 imon så nu jäklar är jag tagg på livet hahahaha!

Kram

Gillar

Kommentarer

villateaberg
villateaberg,
❤️ Kul att se mitt gamla hus jag bodde när jag var ung
nouw.com/villateaberg