Helgen blev inte som jag tänkt mig, Akuten igen

Hej på er!

Denna helg blev minst sagt inte som jag tänkt mig.. inget gick planerat.

Som jag skrivit tidigare så har jag sedan jag kom hem från min resa haft väldigt ont i min mage och det har egentligen bara blivit värre och värre. Speciellt denna veckan har varit fruktansvärd. Igår kväll så skulle jag ju träffa Malin men jag kände mig jätte hängig ohhh hade super ont så jag ställde in det. Ungefär en timma senare så blev värken bara värre och värre och jag kunde tillslut varken sitta eller ligga ner. Jag spydde av smärtan och tillslut låg jag inne på toalett golvet där jag svimmade. Mamma och pappa lade in mig i baksätet liggandes och körde direkt till akuten på Sahlgrenska där jag fick dropp och ta blodprover. Runt 20.10 kom jag till sjukhuset och det var en mycket kaotisk natt med mycket trauma på sjukhuset så det dröjde rejält tills jag fick träffa läkaren och fick mitt egna rum. Jag kom inte många timmar men stackars mamma sov knappt något i väntan på läkaren. Efter att ha pratat med kirurgen och även undersökte mig så konstaterades det att det troligtvis är något med tarmarna men mer än så tänker jag inte gå in på det nu tills jag vet. Klockan 9 på morgonen fick jag äntligen komma hem där jag sedan somnade.

Det var en riktigt jobbig natt men skönt att äntligen få hjälp på riktigt!

Idag så är det ju Göteborgs varvet här och min pappa sprang som vanligt, men tyvärr så kunde jag inte åka och kolla och heja på honom som jag brukar vilket var hur tråkigt som helst.. Men bra gick det för honom ändå och han var super duktig tycker jag.

Jag har hela dagen legat på samma ställe i soffan utan att gå upp och det är så jag kommer fortsätta min kväll men med lite mat och film mys med mamma. Imorgon hoppas jag på att jag har lite mer energi så att jag kan plugga för det behöver jag verkligen göra!

Hoppas allt är bra med er!

Puss och kram

Gillar

Kommentarer