Helgen + smoothiebowl tips


Hej på er!

Nu är äntligen en vecka full med plugg över och en lugn vecka väntar. Har haft väldigt väldigt mycket i skolan senaste veckorna, så har därför valt att prioritera det, dessutom hade det ändå inte funnits mycket mer att skriva om. Iallafall så har jag iallafall en lugn vecka som kommer nu så det ska bli riktigt skönt, så planen är att fokusera på bloggen och på körkortet!

I Fredags efter skolan så gick jag och Selma jättespontant och så tog jag ett nytt hål i örat där uppe, har haft där innan (fast lite högre upp) som jag sedan tog ut för något år sen men har velat ta ett nytt ett bra tag nu så jag är jättenöjd. Sen träffade vi Jesper, Max och Jonathan och fikade kort innan jag åkte hem. Min lillasyster har precis fyllt 16 år och hade därför fest hos oss i Fredags och därför fick jag såklart inte va hemma. Därför satt jag i min morbrors övernattningslägenhet och pluggade hela kvällen, hade nämligen en uppsats som skulle in 23:59 och hade väldigt mycket kvar att skriva på den, men nu är den inne och det känns jätteskönt. Hade extremt svårt att sova mellan fre-lör så det blev inte mycket sömn den natten ,trots det så spenderade jag halva min dag med att städa hemma innan Selma hämtade mig och så åkte vi och hämtade Jesper för att sedan ha en jättemysig filmkväll hemma hos Selma. Vi kollade på Big Hero 6 eftersom det tydligen var en film man "MÅSTE SE" och jag hade inte sett den, men jag ska faktiskt erkänna att den var riktigt mysig. Det blev inte en jättesen kväll utan jag var hemma runt 23:30 och då gick jag bara och la mig.

Vaknade runt 8 imorse... och sen dess har jag bara suttit och kollat lite på Empire och lagat frukost. Blev en jättegod smoothiebowl, ÄLSKAR ju smoothie i alla former så det är oftast det som blir min frukost.Detta är de jag använder oftast när jag gör smoothie, brukar ha i spenat också men den var tyvärr slut. Måste verkligen tipsa om dels ICAs färdiga smoothie påsar med en portion för smoothie men också ICAs passionsfrukts kuber som man bara lägger ner i smoothien, sååå gott!​

Gillar

Kommentarer