Helgens festligheter

Hej på er!

Jag har verkligen haft en jättemysig helg och Har spenderat den hemma Göteborg med kompisar. På lördagsförmiddagen så mötte jag upp Emma hemma hos henne, Vi solade någon timma innan vi åkte och köpte thai också sushi. Vi poppade sedan prosecco flaskan och började göra oss iordning för kvällen! Jag tycker verkligen det är så mysigt att bara sitta utomhus och sminka sig och prata kanske har någon podd på innan en utgång, typ den bästa delen av en utgång haha.. Precis så som man gör man är utomlands.

Senare under kvällen vid kanske 9 så kom även Ella hem till Emma och vi körde några dricklekar innan vi tog vagnen in mot stan där vi mötte upp alla de andra tjejerna. Sedan drog vi ut till klubben och hade så jävla kul hela kvällen, Det var lätt en av de bästa utgången vi haft! Sen var Emmas pojkvän Simon jättesnäll och hämtade oss med bilen och körde hem oss till Emma där jag sedan sov över.

Och sen spenderade vi söndagen bara Helt och hållet åt att chilla hemma hos Emma framför en film med godis. Precis så det ska vara dagen efter en utgång! <3

Så det var definitivt lyckad helg!

Puss och kram


Gillar

Kommentarer

elllensvensson
elllensvensson,
Snygga tjhejer <3
nouw.com/elllensvensson