Helikopter över Grand Canyon

Hej på er!

Jag är fullt medveten om min extremt dåliga uppdatering här på bloggen, och jag har ingen annan ursäkt än att jag hade för mycket roligt att göra sista veckorna av sommarlovet att jag helt enkelt valde att njuta av det. Men nu har ju skolan dragit gång igen och jag ska försöka att även ta tag i bloggen och komma igång med daglig uppdatering.

Men jag har fortfarande väldigt mycket ovisade bilder ifrån min USA resa som jag gärna vill visa så jag tänker att jag då och då slänger in lite inlägg med bilder ifrån det, blandat med uppdateringar från nutid.

Näst sista veckan av sommarlovet var jag ju även på Rhodos med kompisar och jag har supermycket bilder och saker att berätta ifrån den veckan, så även det kommer komma upp så snart som möjligt, så håll utkik!

Men först och främst tänkte jag dela med mig av lite bilder ifrån bland det absolut coolaste jag gjort, från när vi åkte helikopter över Grand Canyon, om du någon gång har möjligheten att göra det så tycker jag definitivt det var så värt! Det var verkligen en upplevelse!

Kram

Gillar

Kommentarer