Jag är tillbaka!

Hej på er!

Nu var det sååå längesen jag skrev hör och jag har verkligen saknat det! Pausen var inget planerat egentligen men det blev hel enkelt för mycket med jobb och annat privat och jag var tvungen att prioriterat annat för att komma på banan! Men nu känner jag mig redo att börja blogga igen och jag ser verkligen fram emot det!

Det har ju gått flera månader och mycket har hänt! Jag har nytt jobb och jag ÄLSKAR det!! jag trivs så bra och tycker det är så galet roligt! Jag jobbar nämligen som sociala medier kreatör för ett företag. Jag sköter alltså deras sociala medier, kontakt med influensers, tävlingar och allt sånt! Vilket passar mig helt perfekt då jag äälskar att få vara kreativ och sociala medier är ju faktiskt något jag jobbat med på eget plan så detta jobbet kändes och känns bara så perfekt!

Men förutom att jag har nytt jobb så ska jag faktiskt flytta hemifrån om 2månader?! Jag ska flyta från Göteborg till Varberg där jag ska plugga event management, något jag kan berätta mer om i ett annat inlägg om ni vill? Jag kommer dock fortsätta jobba på detta jobbet samtidigt som jag pluggar och de är jag jättetacksam för. Jag är helt uppe i allt detta med att flytta nu och har nästan köpt klart allt till lägenheten nu hahaha... jag har faktiskt funderat på att börja vlogga denna processen, vad tror ni om det? Har alltid velat prova på att vlogga men fegar alltid ur haha... oavsett så kommer ni givetvis få följa med massor under denna tid när det kommer till flytt och allt som har med det att göra. Så jag ser verkligen fram emot att vara tillbaka nu!

Kram

Gillar

Kommentarer

ellinorwd
ellinorwd,

Spännande med flytt och plugg! Lycka till 😍

nouw.com/ellinorwd
ebbabergqvist
ebbabergqvist,
Ja det ska bli otroligt roligt! Tusen tack! Ha en fin dag!❤️
nouw.com/ebbabergqvist