Jag har tagit mitt liv tillbaka.

För bara några månader sen var jag sjukskriven. Jag var död inombords och ut och jag hade inget att leva för, jag hade inget liv kvar inom mig och jag hade gett upp. Jag låg hemma från att jag vaknade tills jag somnade och detta var det mina dagar bestod av i 3 månader. Jag trodde aldrig jag skulle komma ur det, jag såg endast svart och jag kunde inte ens tänka på en framtid. För jag trodde inte att jag hade en. Jag hade redan dött för långsen inombords och det var bara min kropp som gick på rutin. Jag var ett tomt skal.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Times New Roman'; -webkit-text-stroke: #000000} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Times New Roman'; -webkit-text-stroke: #000000; min-height: 15.0px} span.s1 {font-kerning: none}

Jag gick inte i skolan, jag kunde inte göra något på fritiden, jag orkade knappt sätta mig upp i sängen. Jag orkade inget och jag ville inte göra något. Jag ville nog egentligen bara lägga mig ner och dö.


Jag vågade inte tänka på studenten men framförallt inte tiden efter studenten. Jag trodde aldrig att jag skulle få ta studenten, få en examen eller bara några månader senare jobba heltid. Det är inget jag ens skulle våga drömma om.

Jag låg på botten och jag hade gett upp, men jag ställde mig upp, långsamt och jag kämpade mig tillbaka. För vem och varför jag gjorde det vet jag egentligen inte men jag gjorde det.


Jag gjorde det som alla sa var omöjligt, jag pluggade ikapp allt och lyckades få ta studenten med resten av min klass och jag fick till och med min examen med BRA betyg.


Nu är året snart slut och jag lever, jag andas och framförallt har jag tagit mig tillbaka. Mer än jag trodde var möjligt. Jag står på båda benen. Jag jobbar heltid på ett jobb som jag älskar. Jag är en människa igen. Jag andas och jag är inte bara en tom kropp.


Jag är jag igen. Ebba.


Jag glömmer ibland hur långt jag har kommit, jag bara fortsätter som om att det inte vore en stor grej men det är det. Jag har verkligen kämpat som fan och jag är så otroligt stolt över mig själv. Jag gjorde något som jag själv trodde var omöjligt. Jag tog tillbaka mitt liv.


Jag säger inte att allt är helt perfekt och att jag mår helt bra men jag lever och jag känner att jag är en människa igen. Jag andas och inte bara på rutin. Jag andas för att jag vill det. För första gången på många många år.


Detta året har varit ett extremt tufft och jobbigt år för mig. Men det har varit ett år där jag vuxit så extremt mycket som människa, jag har kämpat för mitt liv och har nu tagit tillbaka det.


Och jag ska fortsätta kämpa.

Gillar

Kommentarer

matildakz
matildakz,
Victoriaflyman
Victoriaflyman,
Extremt inspirerande inlägg! Sjukt vilken stark resa du har gjort. Kram! <3
nouw.com/victoriaflyman
Wifeey,
woow vilken styrka du har
Riktigt starkt och berörande inlägg
Inte mpnga som kan ta sig tillbaka så som du gjort, va stolt och se alltid tillbaka om du någongång tvivlar på dig själv

Riktigt grym är du

kram
wifeey.se