Jag klarade mitt teoriprov!!

Hej på er!

Den senaste månaden så har hela mitt fokus gått till att plugga teori och köra, vill bara få mitt körkort nu och jag har därför valt att inprincip bara fokusera på det. Så början av mitt höstlov bestod inprincip bara av plugg och i Måndags åkte jag super nervös till trafikverket och gjorde mitt teoriprov. Och jag KLARA DET! Tror nästan aldrig jag varit så lycklig som jag var när jag kom ut från rummet och skutta ut till mamma. Och nu är det bara uppkörningen kvar, tyvärr dröjer det någon vecka men men, jag har körlektioner nästan varje dag och jag börjar verkligen känna mig redo så det är skönt! Så förhoppningvis har jag körkort om några veckor! Så som sagt har mitt höstlov nästan endast bestått av detta, var på Halloweenfesten på Trädgårn i Lördags och det var lätt bästa utgången i mitt liv. Var längesen jag hade så kul faktiskt! Förutom det så har jag bara varit med lite kompisar och allmänt bara vilat. Riktigt skönt, speciellt nu när teorin är klar och en stor stress har släppts som jag haft hur länge som helst.

Resten av lovet så tänkte jag bara plugga inför kommande vecka, köra MYCKET, vara med kompisar och sen så tror jag att det blir utgång imorgon! Så det blir säkert superbra!

Har precis städat mitt rum och duschat och nu tänkte jag ta tag i denna dagen för klockan är redan 20 i 3 och jag har fortfarande inte lämnat huset. Har suttit i flera timmar och kollat på resor och studentresor, för det är ju sånt man faktiskt måste boka nu. Jag var ju på Rhodos i somras med Nordic Invasion och var SUPERnöjd, skulle ni kanske också vilja åka med dem till antingen Rhodos, Ayia napa eller till Magaluf så kan ni använda min rabattkod 501EBBA för 200kr rabatt! Tänkte även skriva ihop lite inlägg om hur vi faktiskt hade det på Rhodos snart för det har jag ju faktiskt inte publicerat än här!

Kram

Gillar

Kommentarer