julklapp till pojkvän

I samarbete med Getpersonal


Hej på er!


Har haft så otroligt mycket på jobbettet senaste då jag börjat jobba 100% nu, men jag ska inte klaga för jag trivs verkligen så otroligt bra och gillar att gå till jobberså det kunde ju varit värre. Nu börjar det verkligen närma sig jul, en av mina absoluta favorithögtider eftersom jag älskar att ge bort presenter och nu får man ge till alla pågen och samma dag. Jag har redan köpt mina flesta julklappar men har fortfarande några kvar. Därför tänkte jag nu framöver tipsa er om presenter som man kan köpa till tex pojkvän, flickvän, mamma, pappa osv. Och i just detta inlägget tänkte jag fokusera på julklapp till pojkvän . Vilket kanske är väldigt komiskt eftersom jag själv inte har någon pojkvän men jag vet att många har problem och tycker det är svårt att veta vad dem ska köpa till just sin pojkvän så nu tänkte jag komma med lite final ch personliga julklappar som man kan ge till sin pojkvän.

För visst är det så att just personliga presenter ju det roligaste, något som man kanske har internt med personer, något som är kopplat till ett roligt minne eller kanske något som påminner dig om personen.

Jag har ju flera gånger tidigare tipsat er om Getpersonal som har presenter som är just väldigt personliga då man kan gravera in vad man själv vill på dem, kanske en årsdag, namn, datum osv. Och hur fint är inte det att ge något fint men sedan även ha graverat in en personlig hälsning/minne?? Jag hade blivit så glad om jag fick något sådant och därför tänkte jag länka till några fina och roliga presenter som är perfekta om du har en pojkvän! Det finns verkligen något för alla hos getpersonal och på ett så enkelt sätt kan du göra en helt vanlig present till något jättefint, och personligt. Helt perfekt!


Ni hittar klocklådan HÄR

Ni hittar korthållaren HÄR

Ni hittar halsbanden HÄR

Ni hittar snusdosan HÄR

Ni hittar armbandet HÄR

Ni hittar plånboken HÄR


Puss och Kram

Gillar

Kommentarer