Känner mig helt tom...

Jag vet typ inte vad jag vill få sagt, eller vad jag ska säga. Men känner mest att jag har i så många år alltid när jag mått dåligt bara försvunnit från bloggen och tagit en paus, mestadels för att jag inte vet vad jag ska säga, och för att jag inte orkar fejka att jag mår bra. Så det tänker jag inte göra mer, är så sjukt trött på att låtsas, tänker vara mig själv, mår jag dåligt så kommer jag även skriva det. Annars är det ju ingen mening med det? Om jag inte ska vara 100% ärlig ändå. Jag kom igår hem från en vecka på Zakynthos där vi var ett stort gäng på ca 15 pers som åkte ihop för att fira studenten, festa och sola. Och jag har haft den absolut bästa veckan i mitt livm utan tvivel. Har mått så extremt bra från morgon till kväll och jag tror ärligt inte att jag mått så bra på flera år som jag gjorde där. Och självklart kommer det att komma upp massa bilder och inlägg från resan, jag har bara velat njuta av det när jag väl varit där, men de kommer!

Men nu när jag kommit hem, jag har haft min bal, tagit studenten och studentresan är över så känns allt bara så extremt jobbigt och tungt. Jag tror det är ganska vanligt när man har haft mycket att se fram emot och när man gjort mycket till att det sedan bara är över. Självklart har jag en hel underbar sommar framför mig som jag ser fram emot jättemycket. Men samtidigt börjar alla jobba nu, kompisar flyttar och det är verkligen ett kapitel i livet som bara är över. Och med handen på hjärtat så är jag LIVRÄDD. Jag ser fram emot framtiden, det gör jag. Men jag är också så sjukt rädd, dels för att jag inte riktigt vet mina planer framöver, orolig för hur jag ska må, hur mycket jag ska orka, om man komma tappa kontakten med folk osv. Mycket tankar just nu helst enkelt. Och jag vet att det är okej att må dåligt, det vet jag, men är bara trött på det. Tror det kommer lite som en käftsmäll bara när man faktiskt har mått så extremt bra nu i en vecka och sen kommer det bara så igen.

Att saker tar slut och att kapitel i livet gör det är ju helt normalt och något man måste lära sig, men det gör inte att det inte är jobbigt. Man fokuserar så mycket på hur kul studenten o allt kring det är, och visst, det var JÄTTE kul. Men sen när allt det där är över, så är man kvar med en tomhet. Det är jag iallafall, och vet många som känner likadant. Jag tror att det gäller att nu framöver dels vila upp mig, för har haft galet mycket det senaste veckorna och jag behöver verkligen återhämtning med bra rutiner, bra mat, träning och sömn. Men tror även det är viktigt för mig att inte bara gå hemma nu när alla andra jobbar, så jag ska försöka planera in så mycket saker som det bara går. Det behöver inte vara stora grejer utan det kan räcka med att en dag ta bilen och hämta mina kusiner på dagis, hälsa på mormor och morfar eller bara åka och bada. För det är ju trots allt när man är ensam och allt är tyst som man är fast med sina egna tankar och känslor när allt blir för mycket.

Ville bara berätta för er om hur jag mår just nu och hur mina tankar går. som sagt kommer det nu framöver massa bilder och kul från resan!


Puss och Kram 

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
Men vännen! Ta den tid du behöver <3
nouw.com/malinhardstahl