kusinmys & bästa utgången hittils!!

Hej på er!

Har verkligen haft en så sjukt mysig helg, men även en väldigt spontan helg - nästan alltid de spontana grejerna som blir de bästa jag tycker jag dock! Som jag skrev så skulle då jag och Douglas åka och shoppa på lördagen för att hitta en kostym till honom, och det gjorde vi också! De va ärligt fett kul o kolla på sånt haha, inget jag brukar göra direkt men kul va det!

Sen valde jag väldigt spontant att ta bilen upp till min moster och kusiner för att spendera kvällen där och sen sova över. Det var verkligen ssååå mysigt, som vanligt. Älskar verkligen att vara med dem, jag får passa på nu när jag ändå har lov!

Sen på söndagsmorgonen tog jag bilen hem igen och träffade sedan Emma, vi hade planerat att vi skulle bara ha myskväll och sen sova över men planerna ändrades fort och det blev istället utgång för oss. Vi drog till Park Lane då det var spritluckan där som de är varje söndag. Och FAN vad roligt vi hade, halva Gbg var typ där och jag träffade så många gamla kompisar och folk från klassen osv. Vi hade verkligen en sån sjukt rolig kväll och natt och detta var nog den roligaste utgången jag haft! Däremot så blev det en aning för mycket alkohol för mig och Emma så kvällen avslutades hemma hos Emma där vi båda däckade av på badrumsgolvet hahah, så kan det gå;) Så idag mår jag definitivt som jag förtjänar om man säger så... kan knappt lyfta huvudet och har verkligen legat i sängen exakt HELA dagen, så just nu ser jag fram emot att vakna upp imorgon och förhoppningvis må bra;)

Nu ska jag bara ha en chill kväll och kolla på film med familjen, lär dock somna rätt tidigt eftersom jag bara sovit 2,5 h inatt haha!

Kram

Gillar

Kommentarer