Länkbyte!

Hej på er!

Det är nu så att jag tänkte tipsa er om några bloggare som bloggar här på Nouw! Jättetrevliga tjejer som lägger så mycket tid och energi på sina inlägg!

Så gå in och kika på dem nu!

”Vill ni läsa en blogg som verkligen är riktigt personlig och inte är som alla andra men samtidigt riktat mest på skönhet så borde ni läsa denna blogg”

HÄR

"En allmän blogg med blandat innehåll"

HÄR


Jag heter Tove och är 19 år och är bosatt i en lägenhet i Norrköping tillsammans med min pojkvän och sambo Felix. Jag och Felix har varit tillsammans i 3,5 år och hoppas att det håller längre än så. Vi flyttade ihop för ungefär 2 månader sedan, men Felix har haft egen lägenhet under hela tiden som vi har varit tillsammans, detta innebär att jag till stora delar har bott hos honom under dessa år. I och med att jag rätt nydligen flytta hemifrån på heltid är inredning ett stort intresse som jag har. Jag vill få vår lägenhet så fin och mysig som möjligt.


Jag har haft min blogg ett tag nu och jag vill såklart som de flesta bloggare utvecklas ännu mer. Med min blogg satsar jag hela tiden på att bli bättre, få bättre inlägg och finare bilder. I min blogg kan ni läsa om allt som rör min vardag, det vill säga inredning, träning, mål med livet, jobb och mycket annat som händer i vardagen. Hoppas detta kan vara något som faller dig i smaken.

Bloggen hittar ni HÄR!

Gillar

Kommentarer

JessyGunnarsson
JessyGunnarsson,
ullie,
hej hej ja kommer från toves blogg o kikar in till din fina. om du kikar in till mej kikar ja jätte gärna in tilll dej igen kram kram ullie
weberskold.blogg.se