Las Vegas

Hej på er!

Efter att vi varit i LA i några dagar så begav vi oss ut med bilen för att fortsätta till nästa stopp Las Vegas. Jag hade ju hört rätt mycket om de innan pga filmer osv men det var väll kanske inget jag tänkt på jättemycket och något jag såg fram emot mer än de andra ställena. Men iallafall vi satte oss i bilen och börja åka mot Las Vegas, jag måste säga att vägen dit var faktiskt riktigt cool, Las Vegas är ju en stad som ligger mitt i öknen till skillnad ifrån de andra ställena vi besöker som ligger vid kusten. Eller Las Vegas ligger ju inte ens i Kalifornien som jag först trodde, det ligger ju i Nevada. Men men, det var ca 7 h i bil mellan LA och Las Vegas, riktigt segt men den sista biten var som sagt cool att se då miljön man åkte igenom var något iallafall jag aldrig tidigare sett. Och när man väl kom in i staden och skulle köra igenom den var det så himla coolt att se alla byggnader och det är ju verkligen en speciell stad som är så  coolt uppbyggd. 

Vi bodde iallafall på ett jättebra hotell som jag verkligen kan rekommendera för Det låg mitt i smeten, kommer inte ihåg vad det hette såhär nu men jag tänkte skriva ett inlägg när jag kommit hem och tipsa om det bästa sakerna om man planerar att göra en liknande resa så då skriver jag med det då. 

Vi var i LV i ungefär 4 dagar och det skulle jag säga är den perfekta längden att vara där för man blir rätt mätt på det även fast jag ABSOLUT älskade staden. Jag blev verkligen helt kär för jag tyckte det var så mycket spännande att kolla på och det mesta var något helt nytt för mig! Sen var det ca 45 grader där alla de dagar vi var där vilket är en värme man absolut inte klarar av mer än 10 min haha, men som tur var fanns det flera pooler på hotellet, det gick ju inprincip inte att sola utan man fick ligga i poolen hela dagen, men jag klagar inte, det var superhärligt!

Kram


Gillar

Kommentarer