Ledighet & Showcast

Hej på er!

Just nu sitter jag och kollar lite youtube efter att Emma precis åkt hem. Jag var nämligen hemma från skolan idag då jag behövde vila och ta ikapp mig lite med skolarbetet, så idag har jag bara pluggat och svarat på mail exakt hela dagen. Tycker verkligen det kan vara skönt med sånna dagar då och då, att få känna sig på banan igen och planera osv. Iallafall så ringde Emma mig sen på eftermiddagen och frågade om jag ville hitta på något så hon kom hem till mig och vi hade en riktig myskväll. Vi tvättade och fönade varandras hår (hahahah) och kollade sedan på Wahlgrens Värld, riktig mysig kväll helt enkelt. Jag och Emma har pratat de senaste dagarna om att kanske gå på Bianca och Alice showcast så ikväll tog vi tag i detta och köpte oss äntligen biljetter, ska bli mysigt att ha en härlig weekend i Stockholm precis innan studenten!

Imorgon är det äntligen sista dagen innan det blir påsklov, ska bli riktigt skönt trots att jag kommer spendera största delen av lovet till att plugga, men men. Annars har jag inte speciellt mycket planer, eller jag och Emma har bokat bio imorgon eftermiddag och på lördag så ska jag följa med Douglas och välja kostym inför balen, så det blir säkert roligt! Jag har ju redan köpt de mesta inför bal och student men jag hade behövt köpa ett par klackar inför balen så jag får väll ta och prova de då när vi ändå är iväg!

Nu börjar det bli dags för mig att gå och lägga mig, har varit så extremt trött de senaste dagarna så ska bli extremt skönt med helg och lov så man kan få sova ut för en gångs skull.. Haha.

Kram

Gillar

Kommentarer