många tragiska stunder just nu

I betalt annonssamarbete med Ekenveds


Hej på er!


Hoppas allt är bra med dig och att du trots allt som händer i världen kan finna ett lugn eller en trygg plats. Jag själv är inte speciellt rädd för detta viruset i och med att jag inte är i någon riskgrupp men är väldigt rädd att råka smitta någon som kanske är det, så därför försöker jag verkligen tar det säkra före det osäkra och och stannar hemma när jag mår dåligt. Något jag tycker är så otroligt fint men också skrämmande är hur vi just nu i världen och samhället får se hur vi som medmänniskor och samhälle agerar i kriser, där vi hjälps åt och samarbetar men samtidigt som skrämmer det mig hur egoistiska vi kan bli när det verkligen kommer till kritan.


Och mitt i allt detta annat kaos så finns det ett annat kaos, något som jag har tänkt på och något som slagit mig ganska mycket det senaste är hur människor som går bort just nu inte bara utav viruset men av andra anledningar inte får möjligheten att få en riktig och fin begravning just nu.

Det är fruktansvärt att en hel människas liv ska ju vara värt nog att få en fin stund med nära och kära att säga farväl och för anhöriga att få ett avslut. Samtidigt förstår jag givetvis varför läget som det ser ut som du gör och det är inte rätt läge att vara

naiv. Men jag tänker att på något sätt borde ju finnas någon fin lösning som går att ta till för att kunna avsluta en människas liv på ett värdigt sätt och kunna ge dem en fin sista stund eller begravning. Därav tänkte jag tipsa er om en Begravningsbyrå i göteborg som fokuserar väldigt mycket på det emotionella engagemanget och hjälper de anhöriga och nära i denna extremt svåra och utsatta tiden. Jag tycker verkligen att alla människor förtjänar att få ett fint avslut och därmed om du bor i Göteborg området så tycker att du ska kika in denna begravningsbyrå som kan hjälpa er med allt det som du inte orkar just nu.


Ni hittar dem HÄR


All kärlek till er just nu i denna svåra tid oavsett om jag har förlorat någon eller inte.


Puss och kram.

Gillar

Kommentarer