Midsommarplaner

Hej på er!

Idag är det midsommar!! En av mina absoluta favoritdagar på året, trots att det i Sverige betyder att det bara MÅSTE regna... Det har ju regnat här hela veckan typ men idag är det faktiskt sol?? Får bara hålla tummarna på att det håller till i eftermiddag/kväll...

Planerna för dagen är att Emma om en stund ska komma och hämta mig med bilen tror jag och så ska vi nog åka mot blomsterlandet eller något sånt för att köpa blommor och allt för att kunna göra den obligatoriska kransen haha, ingen midsommar utan midsommarkrans;) Sen blir det vidare hem till Emma för att antagligen göra oss iordning inför kvällen, jag satt faktiskt hos frisören i 3 h igår så har nu både blondare och kortare hår inför dagen.

Vi är ett gäng som ska ha grillfest/middag hos Emma ikväll, med grill såklart haha och midsommarlekar osv, så igår tog vi allihopa bilarna och åkte och storhandla allt som behövdes, det va faktiskt riktigt mysigt haha. Så runt 16 kommer alla till Emma och då blir det att fixa maten och börja grilla.

Vad som sker efter det är just nu lite oklart men som det ser ut just nu blir det antingen att vi drar ut eller att vi går på en fest hos min kompis. Men oavsett så tror jag det blir en superbra kväll och jag är såså taggad!! Och om vi drar ut så blir ju det min första utgång som 18 år hihi!!

Hoppas ni får en superbra midsommar!

Kram

​Jag och Emms från hennes 18 årsdag // enda bilden jag hade från mitt nya hår

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229