Min dröm om att starta eget

I samarbete med företagarna


Hej på er!

En av mina längre drömmar har alltid varit att få driva mitt egna företag och att få skapa något eget. Jag tror att det är nog därför som Isabella Löwengrip är en av mina absolut största förebilder, eftersom att jag tycker det är så extremt coolt hur hon kan ha lyckats så extremt mycket inom företagsvärlden redan vid en så ung ålder. Detta tycker jag är så extremt inspirerande och jag har alltid sagt att min dröm är att driva mitt egna företag under 20 års ålder. Och som ni kanske vet så började jag blogga när jag var redan åtta år och sedan dess har jag bloggat varje år och har därför nu bloggat i elva år. Hur sjukt? Jag tänker typ kan man ens skriva när man är 8?? hahah

I och med min blogg så har jag blivit tvungen att ha ett företag där jag kan fakturera eftersom att detta är min inkomstkälla och detta har ju då självklart gjort att jag även har uppfyllt min dröm kring att ha ett eget företagande där jag själv håller koll på ekonomi och liknande. Kring just detta så får jag väldigt mycket hjälpa min pappa som har ett eget företag men också från ett företag som heter företagarna som är en sån sjukt smart sida som hjälper dig som är egenföretagare och som driver eget. Denna organisation har varit sig väldigt stor och hjälper extremt många företag och föreningar idag och de gör allt du kan tänka dig behöva hjälp med som en företagare. Som till exempel praktisk hjälp, frågor kring att skapa en bättre företagarklimat, skatteuttag, juridisk hjälp och ekonomitjänster.

De har inte bara extremt bra hjälp för dig som har frågor inom företagsvärlden utan de har även förmåner på kontorsinredning och liknande. En organisation med allt du egentligen behöver som för egenföretagare, hur smart?

Så om du är som mig och drömmer om entreprenörskap och företagande och funderar på att starta eget eller att du redan har ett så kan jag verkligen tipsa genuint om denna organisation som verkligen hjälper dig när du behöver det.

Ni hittar deras hemsida HÄR

Puss och kram

Gillar

Kommentarer