MIN FKN STUDENT!!!

Hej på er!


Som ni märkt har det stått ganska stilla här på bloggen sen min student och helt ärligt trodde jag att jag redan dagen efter skulle uppdatera er om hela dagen med bilder och text men helt ärligt så är jag helt tom på ord och inte vetat vad jag ska säga. Det är inte det att jag mår dåligt eller att du ledsen på något sätt utan mer att jag dels är extremt sliten men också att det var så himla bra och det finns så mycket berätta att det typ blir för mycket. Jag trodde helt ärligt att jag skulle vara jätte ledsen dagen efter och kommande dagar och känna mig jätte tom Över att studenten är över, men helt ärligt så till min förvåning var jag inte det när jag vaknade dagen efter. Jag tror det är för att jag var så himla nöjd med hela student dagen och kunde inte blivit mer nöjd och därför tror att det känns ganska okej. Jag kunde liksom inte förväntat mig mer under dagen så därför känns det ganska ok att lämna det så. Självklart är det konstigt att det över och att jag nu tagit studenten och är klar med skolan men samtidigt känns det så jävla bra. Jag tänkte mig att jag i detta inlägg ska berätta lite om hur dagen såg ut och att jag sedan framöver ska dela med mig av alla bilder från det olika delarna av dagen.

Det var verkligen en så sjukt bra dag och allting var som förväntat om inte bättre så det känns så skönt att jag inte hade för höga förhoppningar om denna dag!! Och jag mådde verkligen så bra från början till slut och allting var bara klockrent. Det är så svårt och veta vad man ska förvänta sig en sån här dag eftersom att man aldrig någonsin har upplevt det tidigare men det var verkligen helt fantastiskt och den absolut bästa dagen i mitt liv utan tvekan. Och trots att det är en kort period under flaket regnade så gjorde helt ärligt ingenting, jag kunde inte bry mig mindre där och då. Alla delar av dagen var verkligen perfekta och jag är så otroligt tacksam för alla som dels kom till mitt utspringet men också till min mottagning och framför allt till mig till mamma och pappa och Tea men självklart skolan och klassen. Det är klart det känns lite sorgligt att man nu inte kommer träffa alla på samma sätt längre men jag försöker se det som att ett nytt kapitel i livet börjar och försöka fokusera på hur dåligt jag mått av skolan istället och att detta därför är det en lättnad att jag äntligen klar. Jag körde verkligen rakt in i kaklet hahaha så nu känns det skönt och äntligen lämna detta bakom mig.


DAGENS SCHEMA:

03:00:

Dagen började så klart med att jag gick upp vid tre men däremot hade jag inte kunnat sova någonting under natten och hade typ bara sovit 20 minuter sammanlagt så jag var vaken redan innan men vid tre gick jag upp för att börja sminka mig och locka mitt hår, för att sedan ta på mig min studentklänning och studentmössa. Det var en så sjuk känsla och bara stå där klar och redo för dagen!


05:30:

Sedan var det dags för champagnefrukosten, så vid fem åkte jag hemifrån för att åka hem till Gabriel i min klass där klassen skulle mötas för att ha vår champagnefrukost. Det var verkligen jättemysigt och vi delade ut bland annat klassen tallrikar och så vidare och jag fick klassens Blondinbella. Skräll haha.

07:30:

Sedan vid ca 07:30 begav vi oss från Gabriel för att ta bussen in mot stan där vi skulle möta upp resten av skolan och jag tycker att just den här delen av dagen var också extremt roligt när vi alla gick mot bussen för och skrek och visslade visselpipa och när vi satt på bussen och alla var så högljudda och galet taggade.

08:00:

Min skola inte ha någon aula eller liknande så hela skolan möttes upp vid draken på Järntorget där vi tog våra studentfotograferingar innan vi väntade för att samlingen och avslutningen skulle börja.

9:40:

Samlingen bestod av sång och tal från rektorer och elever och stipendieutdelning. Egentligen som en vanlig avslutning förutom att alla betydligt mer taggade haha. Och min kompis Carl höll i elevtalet <33333 så modigt!

10:45:

Väl efter samlingen var det dags för oss att be ge oss mot Fiskekyrkan där vi skulle ta paddan båten över mot operan där alla släkt och familj väntade. Vår klass satt tillsammans på en paddanbåt och detta var verkligen en av de bästa delarna av hela dagen tycker jag för det var så roligt. Det var jätteroligt för det var as roliga guider och as go musik på paddan och alla bara skrek och sjunger med hela vägen. Det var verkligen så roligt!

11:30:

Sedan kommer vi med paddan båtarna in mot opera Som var fylld av släktingar vänner och familj och väl där var det dags för att springa ut. Det var en som sjuk känsla för det gick över så fort och det är ju något man tänkt på och taggat till för så länge. Men kul var det! Och sen letade jag upp min familj som stod med mitt studentplakat och jag fick massa tutor, dricka, blommor och nallar runt halsen. Där stod vi alla en stund och fotade och så i väntan på att åka flak!

12:15:

Efter att ha stått med familj och vänner ett tag så var det dags och flaken så vi hängde av oss våra band och gick sedan upp på flaket det är vi 2 timmar hoppade och dansade och skrek konstant medan vi körde genom hela Göteborg och detta var nog den absolut roligaste delen av hela dagen. Det var så extremt roligt och jag tror ärligt talat att jag aldrig varit så glad i hela mitt liv. Det var extremt kul också att man här var inte bara vår klass utan det var även Emmas klass så jag fick även chansen till att stå med Emma och de andra tjejerna i I andra klasserna och hoppa och skrika med dem. När 2 timmar gått så rullade vi sedan in på Heden och var vi helt och hållet slut. Pappa kom sedan och hämtade mig och körde hem mot mottagningen.

14:00:

Vä hemma hos mig väntade släkten och de som varit med på utspringet, men däremot var det ett tag tills mottagningen skulle börja, så jag öppnade lite paket hihi och sen passade jag på och sova 1 timma innan de var dags att dra igång igen! Jag är inte jätte bekväm över att få massa uppmärksamhet så därför tyckte jag det var ganska jobbigt i början av mottagningen för att jag var nervös ett litet tag men det blev mycket bättre och det var verkligen jätteroligt att ha både kompisar och släkt och vänner där. Och vi åt god mat, tårta och drack mer under ett antal timmar och jag fick jätte jättefina presenter!!


22:30:

Sedan runt 10 mötte jag upp Emma vid spårvagnshållplatsen där vi sedan åkte sedan in mot stan och Push där vi mötte upp resten av skolan och vi hade vår studentfest. Det var verkligen så galet roligt och en av det absolut bästa utgångarna och jag haft. Jag blev dock lite för full hahaha men men det är studenten trots allt så det får det vara värt.


03:00:

Sedan när klubben stänger tre gick jag Emma och hennes pojkvän och han hans kompis till Burger King så mittemot där vi åt lite nattmat innan jag Emma tog en taxi hem och slocknade hemma hos henne runt fem på morgonen. Det var alltså en väldigt lång dag men självklart en jävligt rolig jag.


Dagen efter mådde jag definitivt som jag förtjänade och jag tror helt ärligt att jag aldrig varit så bakis som jag var i torsdags men som sagt det får det vara värt! Men summan av kardemumman så var detta den absolut bästa dagen i mitt liv jag är så otroligt tacksam för allt och alla som var med och gjorde det till den bästa dagen i mitt liv!!!


Puss och Kram

Gillar

Kommentarer

JeyJey
JeyJey,
Härligt med studenten, grattis 😊
nouw.com/jeyjey
elllensvensson
elllensvensson,
celinelundqvists
celinelundqvists,
På studenten hör det till att bli lite för full haha! Grattis <3
nouw.com/celinelundqvists