Min midsommar

Hej på er!

Min midsommar var verkligen den bästa midsommaren någonsin och jag hade det så himla kul! Det blev dock inga blomkransar för mig och Emma haha, vi åkte runt och kollade efter blommor på flera ställen men allt var nästan slutsålt, så det var självklart lite tråkigt men det var ingen annan som fick tag i det heller så då gjorde det ju inte så mycket.

När alla hade kommit hem till Emma så ställde sig alla och började laga middagen och gud så gott det blev!! Och Selma hade gjort en såså god smulpaj! Så när vi alla var mätta och belåtna så körde vi lite dricklekar och så spelade vi bland annat kubb, riktigt kul trots att mitt lag förlora haha. Runt 00:30 kom Emmas föräldrar hem så istället för att vi drog ut så drog vi och några fler hem till trillingarna då deras hus var tomt och där fortsatte det. Jag och Emma kom sedan hem till henne runt 7 på morgonen haha och det var inte mycket mer än 1,5 h som jag fick sova innan mina föräldrar ringde och sa att dem skulle hämta mig, vi skulle nämligen åka upp till Orust där vi skulle ha middag så det var så det blev.

Men iallafall så var det som sagt en riktigt bra midsommar trots att den inte firades på de kanske mer traditionella sättet:)

Hoppas ni hade en jättebra midsommar ni också! Vad gjorde ni? :))

Kram

Gillar

Kommentarer

Junitjej ,
vilken trevlig midsommar du hade!
www.junitjejen.se