Mina drömmar - inredning


Hej på er!

Idag tänkte jag skriva om något jag inte riktigt tror jag skrivit om så mycket innan, alltså inredning. Men för er som inte vet det så är ett av mina störta intressen inredning och jag älskar allt från att fixa små plock i rummet till att renovera om allt. Jag är uppvuxen i en familj där mina föräldrar även älskat detta och hållit på med detta mycket. Framförallt vårt hus som dem renoverat så så många gånger under min uppväxt, och även min mamma älskar att inreda och har därför dragit med mig på tusen tals inredningsbutiker under åren. Och på något sätt antar jag att jag också blev helt fast, för redan flera år sedan när jag kanske var 6 år så ”renovera” jag mitt rum redan då själv. Eller renovera kanske man inte kan kalla det, men jag flyttade iallafall runt mina möbler hela tiden och gjorde om. Sedan när jag blev lite äldre så började jag skissa ritningar av mitt rum på lektionerna för hur jag ville göra om det. Men det var då för ca 3-4 år sedan när jag skulle flytta upp på vinden och jag skulle få en egen våning att inreda som intresset kom på riktigt. Därför älskar jag att lägga tid på att fixa med nya små saker i mitt rum, och lite när som kan jag få ryck då jag bara vill sälja allt och göra om helt haha.

Därför har inredning kommit till att bli mitt dröm jobb och det jobb jag ska jobba med enligt mina planer. Jag vill därför utbilda mig till inredningsarkitekt och åka runt och inreda olika platser , allt från fester, skyltfönster, butiker, hem till inför fotograferingar.

Om jag skulle förklara mitt drömhus så vill jag ha en stor vit villa i trä med en stor trädgård och en stor altan. En av mina störta drömmar är att ha en jätte stor och härlig balkong ut från sovrummet. Inne i huset vill jag att allt ska vara ett och ljust och HÖGT i tak! Jag vill även ha stora höga vita dörrar och lamprosetter vid varje taklampa.

Eftersom jag älskar inredning och sitter dagligen och kollar på inredningsinspo så tänkte jag att det skulle komma ett inrednings inspo inlägg varje onsdag de kommande 7 veckorna! Hoppas ni uppskattar det och sedan kommer jag byta tema till något annat än inredning!

Kram


Gillar

Kommentarer

Starkareändutror
Starkareändutror,
Åh vad roligt med inredningsinlägg! Ser framemot onsdagarna nu!!
nouw.com/starkareändutror
ebbabergqvist
ebbabergqvist,
Vad kul o höra! Har du några frågor så får du gärna ställa dem inför min frågestund som kommer ut i helgen! Kram
nouw.com/ebbabergqvist