Mina favorit hår produkter

Innehåller affiliate-länkar
Jag absolut älskar denna silverinpackning då den ger alldeles lagom med resultat men också att den inte torkar ut håret utan den återfuktar och gör det superlent. För mig med rätt så blont hår funkar den bra men jag vet att den funkar sämre för dem som har lite mörkare dock .

Man kan bland annat hitta den på LYKO för 249 kr och ni kan hitta den HÄR


Denna värmespray har jag haft hur länge som helst och jag älskar den, för den gör inte håret strävt som många värmeskydd gör.

Ni köper den på Rapunzels hemsida för 149 kr och ni hittar den HÄR
Jag absolut älskar aussies hårinpackning, däremot är min flaska slut så jag fotade deras balsam istället. Dock hittar ni inpackningen på Apotea för 75 k HÄRDenna balsamspray är underbart att spaya i när man duschat, blir så lent. Dock är det en limited edition som ni finns i winter doft, det är även på rea för 79 kr och ni hittar det HÄRDetta är det absolut bästa schampot och balsamet för dig som har torrt hår, det gör det super lent men också luktar det så gott! Det finns på tex Ica för typ 20 kr! Stort tips!


Detta torrschampo är relativt nytt för mig men hittills gillar jag det supermycket, det blir inte alls lika vitt i håret som med tex batiste. Så jag ska absolut fortsätta att testa det!

Ni kan hitta det på Apotea för 59 kr HÄR

Mitt sista och absolut bästa tips är att lägga pengarna på en bättre plattång som GHD, innan när jag plattade håret med någon billig så blev det så slitet och frissigt men sen jag började använda denna så blir det så lent och jag älskar det.

Ni kan bland annat hitta den på Chloes för 1499 kr HÄR

Gillar

Kommentarer

kristinis
kristinis,

Hej fina du, kika gärna in hos mig och följ min blogg om du finner den intressant så följer jag gärna tillbaka nya inspirerande bloggare 😊

nouw.com/kristinis