mina gamla klassresor....

I samarbete med Gogrilla

Hej på er! Hur mår ni? Jag mår ändå helt okej. Jag har haft det lite stressigt och mycket det senaste med jobbet men annars mår jag ändå bra! Det är ju så skönt att julen börjar närma sig och att det nu är ledighet.

Det senaste har jag kikat igenom massa bilder från de senaste åren, dels från gymnasietiden men också högstadiet och även tidigare än det och då hittade jag massa gamla bilder från klassresan jag och min klass var på både under högstadiet men också när vi gick i 6an. I 6an åkte vi till en gammal gård där vi bodde, badade och lekte massor och hade det sååå kul! I 9an så hyrde vi ett hus ute på en ö och det var verkligen sjukt mycket för vi badade hela dagarna, grillade och spelade kort osv osv. Vi hade det verkligen så mysigt och jag tycker verkligen att alla klasser ska försöka få ihop pengar för att i slutet innan man slutar kunna ge sig ut på någon rolig klassresa för det skapar ju verkligen så mycket starkare band tillsammans och jag tyckte verkligen det var sjukt kul.

Men jag kan tänka mig och jag vet att många andra klasser tycker att hela den där grejen med att samla ihop pengar till en klassresa är för svårt och jobbigt att dem istället skiter i att åka och det är ju verkligen hur tråkigt som helst. Därför tänkte jag nu tipsa om ett företag som fokuserar sig på klassförsäljning, nu då klassförsäljning med gogrilla. Dem har allt möjligt som man som klass kan dölja ihop, det behöver ju inte vara just det där som alla säljer. Det gäller ju att sälja sånt som faktiskt alla behöver hemma och Gogrilla har tex grillsåser, Tacokit, Hot Sauce, Senap & Ketchup samt Grillkassar, saker som är mycket lättsålda. Hur bra??


Så är det så att du vill åka på en klassresa med din klass eller något liknande så tycker jag verkligen att du ska tipsa din klass om detta företaget som ni hittar HÄR


Puss och Kram

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 11.0px Helvetica; -webkit-text-stroke: #000000} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 11.0px Helvetica; -webkit-text-stroke: #000000; min-height: 13.0px} span.s1 {font-kerning: none}

Ebba 12 år hahah...

Gillar

Kommentarer