Mina topp 5 drömresemål just nu!


Hej på er!

Nu tänkte jag dela med mig av någon bland det bästa jag vet, alltså resor! Och det jag tänkte berätta om idag är mina fem drömresmål! Att resa är verkligen det bästa jag vet, kan vara därför jag valde Öckerö från första början haha, så att få besöka 7 olika länder under 3 månaders tid var helt perfekt!

Sen är det även så att Moa Nordlof även har skrivit ett likadant inlägg som även är uppe just nu! Så om ni gillar detta inlägg och konceptet så tycker jag att ni ska kika in på Moas blogg också!

http://nouw.com/moanordlof

Enjoy!Marbella:

Marbella kanske låter tråkigt och töntigt men det är faktiskt ett av de ställen jag vill till mest just nu. Vill så gärna åka dit med kompisar näta sommar! Anledningen till att jag skulle vilja åka dit är dels för att jag älskar klimatet och konstrasten mellan stränder och shopping. Men även för att det finns en skola där som jag vill plugga på efter gymnasiet och därför vill jag såklart besökt stället innan för att se om jag skulle trivas där! Men också att besöka alla härliga beach clubs där!Maldiverna:

Maldiverna är väll kanske ingen skräll då jag tror de flesta drömmer om att åka dit, speciellt eftersom att det är en så speciell natur och det kommer ju så småningom försvinna. Vill ju hinna se det innan det, dock har jag hört att det inte finns så mycket annat att göra där än att bada/snorkla men men. Fotovänligt ställe är de ju iallafall;)Brasilien:

Brasilien vill jag gärna besöka för om jag åker till Sydamerika så har jag då varit i alla världsdelar och det är något jag gärna vill ha gjort! Men också för att min moster varit där och var helt kär i det efter att hon kom hem!Hawaii:

Även Hawaii känns ju ganska mainstream men miljön är ju helt otrolig! Och jag vill så gärna se deras kända solnedgångar och hajka i deras berg<3 Hajkade ju både i bergen på Kap Verde men också i regnskogen i Dominikanska, visst det var jobbigt men såå fint och coolt att ha gjort!Bali:

Bali vill jag besöka eftersom jag tycker dels miljön ser så vacker ut men också att kulturen verkar så häftig där (gud vad jag lät gammal nu haha). Men också för att jag aldrig varit på något sånt här exotiskt ställe i Asien har bara varit i Dubai. Att åka ut på en utflykt på havet där asså<33


Gillar

Kommentarer

claratimmer
claratimmer,
Sån dröm! Vad vill du plugga i Marbella? 😊
nouw.com/claratimmer
Lenores
Lenores,
Hawaii värkar vara så härligt 😊
nouw.com/lenores
ebbabergqvist
ebbabergqvist,
Ellerhur! Vad kul o höra! Har du några frågor så får du gärna ställa dem inför min frågestund som kommer ut i helgen! Kram
nouw.com/ebbabergqvist