Mina topp 5 sminkprodukter

1.

1.Mitt absoluta favorit läppstift, det är så perfekt och passar alltid! Det sämsta är ju att jag aldrig hittat det i sverige då det är maybellines matta kollektion men jag köper det alltid när jag är utomlands. Det heter daringly nude.

2.

2. Jag har provat flera concealers men jag tycker alla bara blir så kakiga och lägger sig i vecken under ögonen men denna är både prisvärd och är sjukt bra! TIPS!!

3.

3. Perfekt för dig som bara vill sätta tex concealern under ögonen utan att det blir tungt och kakigt! Definitivt värd sitt pris!

4.

4. Jag har ju haft fransförlängning nu i ca ett år men bestämde mig för att sluta och gå tillbaka till mascara och denna är verkligen helt underbar! En aning dyr men så sjukt bra, man får sjukt långa fransar med mycket volym! Så som de ska va! Den heter Better than sex och är från Too Faced.

5.

5. DEN BÄSTA ÖGONSKUGGSPALETTEN I VÄRLDEN, har du inte testat någon av sleeks paletter så måste du! Dem är så lätta att jobba med och är sjuk pigmenterade, jag absolut älskar dem! Denna heter A better day och har så fina färger!!

Gillar

Kommentarer

johnssons
johnssons,

Kul att se dina favoriter❤️

nouw.com/johnssons